OBJEKTET ÄR SÅLT

Skepparkroken 12, Gåshaga

Lidingö - Gåshaga - Exklusivt gavelradhus om 189 kvm - Takterrasser - Sjöutsikt -

Typ
Bostadsrätt - Lägenhet
Antal rum
7
Pris:
10 350 000 kr

Anna Ski

Ansvarig Mäklare

Välkommen till detta unika, exklusivt, totalrenoverade gavelradhus i sydvästläge om 189 kvm med mycket utsökta och stilsäkra materialval. Ett inbjudande naturnära område med gångavstånd till allt en livsnjutare kan önska. Huset disponerar två takterrasser, varav den ena är ett inglasat uterum med havsutsikt. Entréplan samlar vinkelkök och vardagsrum i öppen planlösning; stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp med matplats för större sällskap. Badrum, rymlig tvättstuga med bra förvaring och arbetsytor. Övre plan samlar master bedroom, 2 sovrum, allrum, badrum, samt takterrass i sydvästläge. Penthouse med loungedel och inglasat uterum med havsutsikt. Barn- och planvänlig tomt med ljuvlig uteplats. Ett livsstilsboende i lugnt och barnvänligt område i en genuin skärgårdsmiljö med gångavstånd till flertalet restauranger, hotell, M3Gym, Marina, havsbad, naturreservat, skolor, förskolor, Ica Käppala. Utmärkta kommunikationer med den populära båtpendeln samt nya Lidingöbanan.

Planbeskrivning

Välkomna till detta exklusiva och stilrena gavelradhus som totaltrenoverats årsskiftet 2018/2019.
Genomgående enhetlig och steglös tak och vägg belysning från Belid. All övrig belysning med steglösa beslag.

 

ENTRÉPLAN - Genomgående sobra färgval. Vardagsrum och matrum i vitmålad ekparkett.

 

HALL: Generös och välkomnade hall med golv av italiensk granitkeramik och golvvärme, garderober och en klädkammare under trappan. Badrum med golv i granitkeramik, golvvärme, duschutrymme och duschvägg klädd i italiensk granitkeramik. Regndusch i borstad stål med handdusch från Primy. Vägghängd handdukshängare med värmefunktion. Platsbygg komod med skiva i vit carrarramarmor av hög kvalitet och handfat i gjutmarmor från Svedbergs med blandare i borstat stål från Primy och beslag från Buster&Punch. Spegel från Dansani med steglös belysning i två ljustemperaturer samt antidim funktion.

 

KÖK/VARDAGSRUM: Stort och rymligt kök i vinkel i en öppen planlösning till vardagsrum. Golv av italiensk granitkeramik och golvvärme. Gott om förvaring, köksö med 9 lådvagnar med bänskivor i vit carrarramarmor av hög kvalitet och beslag och handduksknoppar från Buster&Punch. Kylskåp, frys, ugn och fläkt från Asko. Induktionshäll, extra bred och med möjlighet till full effekt på hela ytan, från Miele. Stor ho från Franke och köksblandare i borstad stål med duschslang från Primy. Diskmaskin från Siemens. Matplats för 6 personer. Altandörrar ut till stenlagd uteplats. Från köket dörr in till tvättstuga. Vardagsrum med stora fönsterpartier. Dubbla utgångar till tomten och uteplatsen som har ett trädäck med plats för både grill och möblemang. En vacker oljad ektrappa leder upp till övre plan.

 

BADRUM: Golv, duschutrymme och duschvägg klädd i italiensk granitkeramik samt golvvärme. Regndusch i borstad stål med handdusch från Primy. Vägghängd handdukshängare med värmefunktion. Platsbyggd kommod med skiva i vit carrarramarmor av hög kvalitet och handfat i gjutmarmor från Svedbergs med blandare i borstat stål från Primy och beslag från Buster&Punch. Spegel från Dansani med steglös belysning i två ljustemperaturer samt antidim funktion. Steglös takbelysning från Belid.

 

TVÄTTSTUGA: Golv med grå klinkers och vägg bakom ho med vitt kakel. Tvättmaskin och torktumlare från Bosch. Tvättho och städskåp. Gott om förvaring. Flertalet vägghängda skåp. Bra arbetsytor.

 

ÖVRE PLAN - Genomgående vitmålad ekparkett.

 

ALLRUM: Rymligt och ljust allrum med möjlighet att göra om till ett fjärde sovrum. Utgång till terrass om ca 20 kvm i sydvästläge.

 

MASTER BEDROOM: Stort sovrum med havsutsikt, fransk balkong mot framsidan samt hel garderobsvägg med skjutdörrar.

 

SOVRUM 1 & 2: Två bra sovrum med plats för säng och skrivbord om så önskas, varav ett med utsikt mot Hugstegafjärden.

 

BADRUM: Golv, duschutrymme och duschvägg klädd i italiensk granitkeramik samt golvvärme. Regndusch i borstad stål med handdusch från Primy. Vägghängd handdukshängare med värmefunktion. Platsbyggd kommod med skiva i vit carrarramarmor av hög kvalitet och handfat i gjutmarmor från Svedbergs med blandare i borstat stål från Primy och beslag från Buster&Punch. Spegel från Dansani med steglös belysning i två ljustemperaturer samt antidim funktion. Steglös takbelysning från Belid.

 

TOPFLOOR - Vitmålad ekparkett. Ljus loungedel med härlig rymd och inglasad terrass om ca 20 kvm med vacker havsutsikt. Glaspartierna dras lätt och smidigt bort för en helt eller delvis öppen yta.

 

UTEPLATS/BALKONG: Uteplats i sydväst med trätrall och plan gaveltomt med högt läge i sydväst och sjöglimt. Två stora terrasser, en inglasad med havsutsikt och en mot sydväst.

 

ÖVRIGA UTRYMMEN: Två separata förråd på framsidan. I föreningen finns tvättstuga, samlingslokal och övernattningslägenhet som kan hyras för 300 kr/dygn.

 

BILPLATS: Det finns carport med eluttag för bil och med plats för ytterligare 

Renoveringar

2016/17

Ny tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin.

2018

Nytt larmsystem Verisure. Renovering

2019

Hall: Stengolv med golvvärme. Garderobs system. Beslag Buster & Punch. Väggar ommålade.

Kök: Stengolv med golvvärme. Köksluckor omlackade. Alla beslag från Buster & Punch. Köks ö med marmor topp skiva. Köksbänks skiva marmor. Ny diskho Franke. Blandare Primy Steel pro. Belysning under skåp och i tak. Kyl&frys Asko. Ugn Asko. Fläkt Asko. Induktionshäll 90cm bredd Miele.

Badrum plan 1: Stengolv med golvvärme. Delvis inklädnad sten väggar. Byggd duschvägg. Byggd kommod med marmorskiva. Tvättställ i gjutmarmor Svedbergs. Blandare Primy Voyage. Takdusch Primy Steel pleasure. Beslag Buster & Punch. Belysning. Spegel med belysning Dansai. Spolknapp. Toalett sits.

Övrigt plan 1: Alla golv och väggar omålade (ej väggar i vardagsrum).

Trapp: Slipad inoljad till plan 2. Väggar omålade.

Plan 2: Alla golv och väggar omålade. Garderob omlackerad och inbyggd. Beslag Buster & Punch.

Badrum plan 2: Stengolv med golvvärme. Delvis inklädnad sten väggar. Byggd duschvägg. Byggd kommod med marmorskiva. Tvättställ i gjutmarmor Svedbergs Blandare Primy Voyage Takdusch Primy Steel pleasure. Beslag Buster & Punch. Belysning. Spegel med belysning Dansai. Spolknapp. Toalett sits.

Sovrum 2: Ombyggnad för större rum. Belysning. Väggar golv omålade.

Trapp: Slipad inoljad till plan 3. Väggar omålade.

Plan 3: Trädetaljer slipade och inoljade.

Förening

Gåshaga pirar 4 

Föreningen består av 73 bostadsrätter, varav 6 radhus. Föreningen har ett garage med intilliggande förråd under radhuslängan. Varje lägenhet har rätt att hyra en garageplats, det kan vara väntetid vid tillträdet. I mån av tillgång kan eventuellt en ytterligare plats disponeras enligt kösystem. Hyran för garageplats är 600 kr i månaden.

Allmänt om fastigheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Tv- internetutbud
Com hem

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Bostadsrättsradhus

Uppvärmning
Fjärrvärme

Fönster
2-glas

Fakta

Pris
10 350 000 kr
Avgift
6 119 kr/mån
Adress
Skepparkroken 12,
181 66 Lidingö
Område
Gåshaga
Storlek
Boarea: 189 Kvm
Antal rum
7 rum och kök
Byggnadstyp
Bostadsrättsradhus
Byggnadsår
2004

Driftskostnader

Värme: 16 000 kr/år
El: 13 822 kr/år
Vatten/Avlopp: 4 168 kr/år
Försäkring: 4 800 kr/år
Övrigt: 1 080 kr/år
Driftskostnader totalt: 39 870 kr/år