Trossvägen 5, 3 tr, Gåshaga

Lidingö - Gåshaga - Attraktiv lägenhet om 131 kvm med fin sjöutsikt.

Typ
Bostadsrätt - Lägenhet
Antal rum
4
Pris:
9 600 000 kr

Cecilia Mattsson

Ansvarig Mäklare

Charlotte Miöen

Reg. Fastighetsmäklare

Välkommen till denna attraktiva lägenhet med en härligt sjöutsikt från flera håll. Lägenheten präglas av mycket ljus och rymd med längsgående balkonger som löper runt lägenheten. Härlig sällskapsdel med stora fönsterpartier. Rymligt kök med matplats och utgång till den inglasade balkongen om ca 16 kvm. Två kaklade badrum samt separat tvättavdelning. Tre bra sovrum med gott om förvaring och utgång till längsgående balkonger med sjöutsikt. (kan enkelt göras om till 4 sovrum). Gåshaga erbjuder vackra omgivningar med fina promenadstråk längs kajerna och vattnet med morgondoppet runt hörnet. Skola och förskola finns samt flera trevliga restauranger i området. Här tar man enkelt båten vidare ut i skärgården eller in till Strömkajen. Här bor man med direkt närhet till hav och natur endast 30 min från Stureplan!

Planlösning

Välkommen in i denna välplanerade lägenhet. Här flödar ljuset in från alla fönsterpartier i den öppna och luftiga sällskapsdelen. Lägenheten som ligger på tredje våningen ligger med ett fritt läge mot allmänning och en härlig sjöutsikt mot Elfvikslandet.

 

HALL: Rymlig och välkomnande hall som öppnar upp mot den ljusa sällskapsdelen. Stor klädkammare samt en fast garderob ger god förvaring och klädavhängnings möjligheter.

 

GÄSTWC MED DUSCH: Gästwc med dusch med glasdörr, handfat med spegel och spotlights, handdukstork. Vita kaklade väggar och vitt klinkergolv med golvvärme.

 

BADRUM: Stort och ljust badrum med vita kaklade väggar och vitt klinkergolv med golvvärme. Badkar, wc, handfat med över och underskåp, handdukstork. Skjutdörr till tvättavdelningen.

 

TVÄTT: Bra tvättutrymme med vita kaklade väggar och vitt klinkergolv med golvvärme.Tvättmaskin (AEG) och torktumlare (Samsung). Arbetsbänk med över och underskåp samt en ho. Utgång till längsgående balkong.

 

SOVRUM 1: Trevligt sovrum med härlig sjöutsikt och utgång till längsgående balkong. Parkettgolv och dubbel garderob med spegel skjutdörrar. 

 

SOVRUM 2: Trevligt sovrum med härlig sjöutsikt och utgång till längsgående balkong. Parkettgolv och tre garderober. 

 

SOVRUM 3: Stort och ljust sovrum med två utgångar till den längsgående balkongen med sjöutsikt. Detta var från början två sovrum vilket man enkelt kan återställa. 

 

SÄLLSKAPSRUM: Ljus sällskapsdel med stora fönsterpartier och en fantastisk sjöutsikt.  Utgång till den inglasade balkongen. Här ryms både stora och små middagssällskap och en stor soffgrupp vilket inbjuder till trevligt umgänge.

 

KÖK: Ljust och rymligt kök med matplats. Släta köksluckor i bok och bänkskivor i laminat. Utgång till den inglasade balkongen. Kyl/frys (Electro Helios), micro, ugn, spishäll och integrerad diskmaskin( Electrolux), fläkt (Futurum). 

 

INGLASAD BALKONG: Stor inglasade balkong med trätrall  om ca 16 kvm. Balkongen binds även samman med den längsgående balkongen så att man enkelt kan gå till sovrummet.

 

Till lägenheten hör ett stort källarförråd om ca 13 kvm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Förening

Gåshaga Pirar 3 
http://brf.sbc.se/gashagapirar3. 
Brf Gåshaga Pirar 3 består av 54 lägenheter, upplåtna med bostadsrätt, belägna på Trossvägen 1-9 samt Södra Kungsvägen 340. 

Dessa har även sifferbeteckningen 12-15, där hus 12 är nere vid kajen och 15 längst uppe vid Södra Kungsvägen. Föreningen disponerar en gemensamhetslokal, tillika övernattningslägenhet, belägen på Trossvägen 7. Där sammanträder styrelsen och den kan även hyras av medlemmar som övernattningslägenhet för gäster för 250 kr/natt. Här finns också en brevlåda där meddelanden till styrelsen kan lämnas. Övriga informationskällor är anslagstavlor i portuppgångarna samt föreningens egna hemsida http://brf.sbc/gashagapirar3. Gemensam tvättstuga för de som önskar är belägen på Trossvägen 3. Ekonomisk och teknisk förvaltningen sköts av SBC Sveriges BostadsrättsCentrum. 

Underhåll har skett löpande enligt följande:
2009: Obligatorisk ventilationskontroll
2010: Byte av hisstelefoner
2011: Lackering av samtliga portar exteriört
2011: Rörspolning som omfattar stammar och rör
2011: Statusbesiktning av yttertak
2012: Lackning och underhåll av trappfönster
2013-2015: Målning av träpanel fasad

Planerat underhåll: 
2015: Tvättning och målning av putsade fasader
2015: Obligatorisk ventilationskontroll

Inga planerade eller beslutade avgiftsförändringar enligt uppgift från föreningens ordförande.

Överlåtelseavgift tas ut av föreningen av köpare och uppgår till max 2,5% av gällande prisbasbelopp.
Pantsättningsavgift tas ut av föreningen av pantsättare och uppgår till max 1% av gällande prisbasbelopp.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT 1 190 kr betalas av köparen  PANTSÄTTNINGSAVGIFT 476 kr

Allmänt om fastigheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Energiklass

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Bostadsrätt

Uppvärmning
Fjärrvärme

Fakta

Pris
9 600 000 kr
Avgift
6 282 kr/mån
Adress
Trossvägen 5, 3 tr,
181 66 Lidingö
Område
Gåshaga
Storlek
Boarea: 131 Kvm
Antal rum
4
Våning
3
Hiss
Ja
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Byggnadsår
2002

Driftskostnader

Värme: 1 200 kr/år
El: 1 200 kr/år
Försäkring: 2 375 kr/år
Driftskostnader totalt: 4 775 kr/år
Bredband: 888kr/år