Periskopvägen 4, Dalénum

Dalénum - 2:a med fantastisk utsikt över vattnet - Med bästa sydvästläge!

Typ
Bostadsrätt - Lägenhet
Antal rum
2
Pris:
4 350 000 kr

Malin Thörn

Ansvarig Mäklare
Visning
  • Kontakta mäklaren för privat visning

Mycket fin 2:a med toppläge och stor härlig balkong i sydväst. Ljus och modern lägenhet i en vacker och naturnära miljö på Lidingö. Lägenheten är perfekt planerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Genomgående hög standard med smakfulla färgval och vackra parkettgolv. Ljust och modernt kök från Marbodal. Vardagsrum med plats för soffgrupp och matplats samt utgång till härlig solig balkong. Rymligt sovrum och badrum med dusch och tvättmaskin. Ett perfekt boende, vid strandpromenaden. Närhet till Lidingö centrum med dess utbud av restauranger och butiker. I området finns mataffär, Sats och Restaurang 450 Gradi i grannhuset på strandpromenaden. Lugnt, naturnära och skärgården runt hörnet och även närheten till City. Bra kommunikationer med båt och spårvagn, 5 min promenad till Lidingöbanan och SL-båten går precis nedanför vid kajkanten, ca 30 min till city och Nybroplan

Planlösning

Välkomna till denna mycket trevliga 2:a med stor balkong i sydväst och fantastisk utsikt över vattnet. Genomgående ljusa väggar och fina ekgolv. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med fönster i två väderstreck som ger en ljus och trevlig lägenhet. Ett perfekt boende vid strandpromenaden.

Hall: Bra hall med inbyggd generös garderob med spegeldörrar. Bra avhängningsmöjligheter i anslutning till entré.

Bad: Stort och snyggt badrum mad grå klinkergolv och vitt kakel på väggar. Dusch med glasdörr. Tvättställ med vit kommod och spegel ovan. Tvättmaskin med vita skåp ovan.

Sovrum: Bra sovrum med fönster ut mot parkområdet.

Kök: Modernt kök i vitt från Marbodal med bra arbetsytor och god förvaring. Vitvaror som ugn, kyl/frys i rostfritt. Integrerad diskmaskin och platsbyggd vinförvaring. Plats för större middagssällskap om så önskas. Fönster i två väderstreck som ger en ljus och fin lägenhet.

Vardagsrum: Vardagsrum och kök i öppen planlösning. Generöst med plats för soffgrupp och utgång till stor balkong i sydväst med fantastisk utsikt över vattnet. På balkongen ryms både loungedel och matplatsdel. Vardagrummet är ljust och fint med höga fönster längs hela väggen.

Bilplats

Garage och parkeringsplatserna nås enkelt med hiss direkt från våningsplanet. Det finns totalt 118 garageplatser som går att hyra till en kostnad om 1 000 kr/månad och 6 öppna parkeringsplatser som går att hyra till en kostnad om 700 kr/månad. Parkering i området kan också ske både kostnadsfritt och mot p-skiva på gator i området. På gården finns cykelparkering.

Föreningen

Brf Kajtorget Dalénum. I föreningen finns 141 lägenheter varav samtliga upplåts med bostadsrätt. Det finns även 2 hyresrättslokaler. En gård som omsluts av fastighetens hus rymmer sittbänkar, hängmattor, grönytor och lekmöjligheter för barnen och därmed en naturlig mötesplats och kvarterets hjärta. Från gården är det bara några få trappsteg ner till den nyanlagda kajpromenaden.

Föreningen köpte fastigheten (äger marken) i samband med byggnationen.

I föreningen finns barnvagnsrum och cykelrum samt källsortering av sopor.

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 138 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 455 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2018.

Tv och bredband

Föreningen tecknar avtal med Telia gällande sk Triple-Play abonnemang. Detta faktureras genom obligatorisk månadskostnad om 220 kr. En digitalbox per lägenhet för TV ingår.

Allmänt om fastigheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Tv- internetutbud
Föreningen är ansluten till TV och bredband via Telia.

Energiprestanda
79kWh/kvmochår kWh/Kvm och år

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Bostadsrätt

Uppvärmning
Fjärrvärme

Fönster
3-glas

Fakta

Pris
4 350 000 kr Högstbjudande
Avgift
3 541 kr/mån
Adress
Periskopvägen 4,
181 55 Lidingö
Område
Dalénum
Storlek
Boarea: 53 Kvm
Antal rum
2 rum och kök
Våning
4 av 5
Hiss
Ja
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Byggnadsår
2018