Nordenflychtsvägen 62, Kungsholmen

Stockholm - Hornsbergsstrand - Modern, nyproduktionsboende med unika faciliteter

Typ
Bostadsrätt - Lägenhet
Antal rum
5
Pris:
10 950 000 kr
Senaste bud
9 500 000 kr

Håkan Jåfs

Ansvarig Mäklare

Ett nytänkande och modernt nyproduktionsboende med unika faciliteter ger ett boende utöver det vanliga. Bostadens är välplanerade med extra takhöjden (3,1 i del av lägenheten). Tillsammans med rymlig balkong ger ett hem att trivas i. Här har medlemmarna bland annat tillgång till en gemensam takterrass med milsvida vyer, bil/båt pool och en arkitektur som hämtas från New York. Garage finns i huset. Lägenhetens planlösning ger ett sömlöst flyt mellan de sociala ytorna där köket blir våningens sociala mittpunkt med sovrummen ligger avskilda och ostörda. Interiören går i naturliga färgskalor med emfas på jordnära material och industriella referenser. Materialvalen är omsorgsfullt utvalda och genomtänkta.

Föreningen

Brf Etaget består av 103 lägenheter i storlekarna 1-6 rum och ligger på Nordentlychtsvägen 62 och 64 på Kungsholmen. Fastigheten består av en huskropp med två trapphus. Huset stod klart under 2017 och präglas av närheten till både vatten, grönska och kommunikation. Byggnaden uppfördes under 2016-2017 varav inget underhåll är planerat. Det finns ej några beslut om någon kommande avgiftsändring.Föreningen är ansluten till bredband via Ownit 100/100 Mbit/s samt grundpaket för TV och telefoni. För detta tillkommer en obligatorisk avgift om 223 kr/månad. Gemensam takterrass med underbar utsikt på våning 12. Utrustad med utekök och grill. - Innergård - Förråd i husets källare - Separat miljörum i källarplan.

EL OCH VATTEN: Undermätare för el och varmvatten är installerade i varje lägenhet och kostnaden läggs automatiskt på er månadsavi. Lägenheten värms upp med hjälp av golvvärme i samtliga rum.

GARAGE: Etaget har ett eget garage som nås med hiss direkt från ditt våningsplan. Garaget i huset att rymmer 59 st parkeringsplatser samt ytterligare 3 st småbilsplatser (lämpliga för smartcar eller liknande). Utöver det finns 4 handikapplatser, 6 MC-platser samt 2 platser allokerade för bilpool. I dagsläget finns det lediga platser i Brf Etagets garage.

BÅTPOOL: Medlemmar i Brf Etaget har tillgång till en exklusiv båtpool. Båten ligger i Pampas Marina, och är av modell Uttern T51.

BILPOOL: För alla som bor i Etaget ingår en bilpoolslösning i boendekostnaden. Det innebär fritt medlemskap utan anslutningsavgift i Sunfleets bilpool tom 2022-06-01 och beroende på nyttjandegraden kommer en eller flera bilar att finnas tillgängliga i garaget under denna tiden. Medlemskapet i Sunfleets bilpool ger dig även möjlighet att nyttja bilar som inte står i garaget. Det finns även möjlighet att tillgå en mer lyxig bilpoolsvariant som bekostas av medlemmen.

ÄGANDE: Juridisk person kan accepteras. Detta avgörs av styrelsen HEMSIDA: http://etaget.se/

Allmänt om fastigheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Bostadsrätt

Uppvärmning
Bergvärme

Fönster
3-glas

Fakta

Aktuellt bud
9 500 000 kr
Pris
10 950 000 kr
Avgift
3 405 kr/mån
Adress
Nordenflychtsvägen 62,
112 51 Stockholm
Område
Kungsholmen
Storlek
Boarea: 136 Kvm
Antal rum
5 rum och kök
Våning
10
Hiss
Ja
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Byggnadsår
2017

Driftskostnader

El: 3 000 kr/år
Försäkring: 6 000 kr/år
Driftskostnader totalt: 9 000 kr/år