OBJEKTET ÄR SÅLT

Brahegatan 58, Östermalm

Östermalm, Brahegatan 58 - 4:a - Etagevåning - Takterrass - Balkonger - Öppna spisar

Typ
Bostadsrätt - Lägenhet
Antal rum
4
Pris:
10 450 000 kr

Anna Ski

Ansvarig Mäklare

- Takterrass - Etagevåning - Invid Humlegården - 2 stora balkonger - 2 öppna spisar - Toppskick - Insynsskyddad och lugnt tyst läge -

Beskrivande text

 Unik vindsvåning i etage

Välkommen till denna unika vindsvåning uppe på Brahegatans högsta punkt. Hela lägenheten bortsett från badrummet totalrenoverades i slutet av 2013 och resultatet är en lägenhet utöver det vanliga.

Bakom lägenhetens vackra ekdörr finns en välkomnande hall med vackert marmorgolv och infällda spotlights. I hallen finns även en smakfullt integrerad helfigursspegel. Väggar och tak går i vitt och målades om i slutet av 2013. Det finns även en vitmålad säkerhetsgrind färdiginstallerad.

Direkt i anslutning till hallen finns en helt nyrenoverad gästtoalett med stora vita kakelplattor på väggarna och ett vackert mönstrat kakelgolv. Utrymmet blir stort då handfatet sitter i hörnet tillsammans med en infälld väggspegel i vinkel vilket skapar rymd.

På motsatt sida i hallen når man det rymliga badrummet med inbyggt badkar, badrumsmöbel från Ballingslöv samt golvvärme. Längs hela ena långväggen löper en stor väggspegel så här behöver familjen inte trängas om platsen. Det finns även gott om förvaring i de två väggskåpen som sitter på praktiskt avstånd från handfatet. Samtliga möbler är från slutet av 2013. Badrummet rymmer även en tvättpelare med maskiner från Bosch så turerna till tvättstugan kommer vara lätträknade.

Ett helt nyrenoverat Hagakök med sittplats för sex personer. Bänkskivan är i tålig corian och löper längs hela köksdelen i vinkel under fönstret. Alla vitvaror såsom induktionshällen, diskmaskinen, varmluftsugnen, micron och de två integrerad fullhöjds-kyl/frysarna är från Siemens och är antingen inbyggda eller snyggt infällda. I taket sitter det infällda spotlights i tre olika slingor som styrs av modernt designade dimmers. Via dessa kan man anpassa belysningen för att skapa den ljussättning man vill ha för tillfället. På golvet ligger en tidsenlig och nyslipad holländsk ekparkett som harmoniserar med resten av köket. Via två dubbeldörrar kommer man ut på en härlig balkong mot gården där morgonsolen når tidigt. Vill man inte sitta i solen går det bra att fälla ut markisen som täcker balkongen och då skapas ett spännande uterum.

På andra sidan hallen kommer man in i ett mycket tilltalande allrum/matsal med en fungerande öppen spis. Här har man möjlighet att duka upp för 10 personer. Via en vacker trappa med trappsteg i ek och ett vitmålat spaljéräcke når man det övre planet.

Från matsalen når man två sovrum. Det större sovrummet har generöst med förvaring i de garderobsväggar som löper längs två väggar. Sovrummet har även en utgång till den fantastiska kungsbalkongen som löper längs hela lägenheten. På balkongen har man härlig kvällssol i västerläge och här finns det dubbla markiser, två eluttag samt en snygg ytterbelysning. Det mindre sovrummet har även det ett fönster mot kungsbalkongen.

På väg upp i trappan finns det ett takfönster som ger ett trivsamt ljus i trappan på vägen upp.
På det övre planet finns ett generöst och härligt ljust sällskapsrum med två fönsterkupor åt väster samt stora glasade altandörrar åt öster. Hela södra väggen är en murbruksslammad och ramar in en öppen spis vilket skapar en intressant fondvägg. Ytorna kring spisen är i snyggt industristål och på spisens högra sida finns det en förberedd plats för TV med kabelhål för snygg installation. Den östra väggen har en vacker inbyggd bokhylla från golv till tak samt en klädkammarförvaring. På den västra väggen finns en dörr till en kattvind för lättåtkomlig förvaring.

På den stora altanen som vetter från nordöst till syd har man sol hela förmiddagen och en bit in på eftermiddagen. Här är perfekt för hobbyodlaren eller för den som vill ha blommor omkring sig. Från altanen ser man ända till Söder med alla dess landmärken. Det finns vitmålat räcke samt en trätrall på golvet. Utebelysning och eluttag finns redan färdiginstallerat. Över delar av altanen finns det en markis om man vill skapa lite skugga på varma dagar. Ute på altanen finns det även ett förvaringsutrymme med fasta hyllplan som går att låsa med en gallergrind. Perfekt som verktygsbod eller annan oöm förvaring.

Hela lägenheten genomsyras av ljus och rymd. Genomgående mycket fint skick med smakfulla färger, materialval samt genomgående enhetliga holländska ekparkettgolv. 

 

 

Övriga utrymmen

Brf Renen 23 bildades 1999 och består av 17 lägenheter varav 2 är hyresrätter. 1 lokal om 44 kvm med bostadsrätt.
Juridisk person accepteras ej
Överlåtelseavgift betalas av säljaren
Internet, TV och telefoni levereras av Bredbandsbolaget
Förvaltningen sköts av Hem och Fastighet förvaltning.

Tvättstuga
Snickarverkstad
Källarförråd

 

Allmänt om fastigheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Tv- internetutbud
Bredbandsbolaget, 100 Mbit fiber

Byggnadssätt

Uppvärmning
Fjärrvärme

Ventilation
Självdrag

Fakta

Pris
10 450 000 kr
Avgift
6 232 kr/mån
Adress
Brahegatan 58,
114 37 Stockholm
Område
Östermalm
Storlek
Boarea: 116 Kvm
Antal rum
4
Våning
5 & 6
Hiss
Ja
Tillträde
Flexibelt
Byggnadsår
1887 oå 1942