Västra Norevägen 10, Torsvik

Lidingö - Torsvik - Vacker sekelskiftesvåning i Torsviks villakvarter. Etagevåning med spaavdelning

Typ
Bostadsrätt - Lägenhet
Antal rum
6
Boarea
140 Kvm
Biarea
28 Kvm
Pris:
11 000 000 kr

Malin Thörn

Ansvarig Mäklare

Fantastisk våning i vacker sekelskiftesvilla anno 1911 belägen i Torsviks gamla villastad endast ett stenkast från Lidingö centrum. Denna vackra etagevåning med en totalyta om 168 kvm har byggts med känsla och stil och har högt till tak och trevliga detaljer från tiden i kombination med moderna bekvämligheter. Här finns representativa sällskapsytor, öppen spis, 3-4 sovrum, 1 bad samt en spaavdelning med bastu. Genomgående vacker fiskbensparkett kombinerat med golv i Ölandskalksten, spegeldörrar och spröjsade fönster. Härlig uppvuxen trädgårdstomt omger huset med flera små uteplatser. Närhet till bra kommunikationer, mataffär och restauranger. Välkomna till detta förstklassiga boende med bästa läge endast ett stenkast från Lidingö centrum!

Planlösning

Fantastisk våning i vacker sekelskiftesvilla anno 1911 belägen i Torsviks gamla villastad endast ett stenkast från Lidingö centrum. Denna vackra etagevåning med en totalyta om 168 kvm har byggts med känsla och stil och har högt till tak och  trevliga detaljer från tiden i kombination med moderna bekvämligheter. Här finns representativa sällskapsytor, öppen spis, 3 sovrum samt 2 badrum. Genomgående vacker fiskbensparkett kombinerat med golv i Ölandskalksten, spegeldörrar och spröjsade fönster. Gemensam trädgård med uteplatser, stensättningar och planteringar. Välkomna till detta förstklassiga boende med bästa läge endast ett stenkast från Lidingö centrum!

Entréplan i soutteräng

Hall. Den generösa och välkomnande entréhallen har platsbyggd garderob med plats för avhängning. Hela planet är belagt med vacker Ölandskalksten på vattenburen golvvärme för känsla och komfort. Separat entré i enskild del av trädgården.

Spa: Entréplanet i souterräng inrymmer påkostad spaavdelning med granitväggar, här finns både gjutjärnsbadkar, dusch och ångbastu. Infällda spotlights i tak. Fönster ut mot trädgården som ger ett fint ljus.

Tvättstuga: Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare från Siemens, Tvättho, bra avlastningsytor och god förvaring. Fönster med djup fönsternisch ut mot trädgården.

Tv-rum: Stort och mysigt allrum/tv-rum. Bra förrådsutrymme under trappan.

Sovrum: Ljust och bra sovrum med pardörrar ut mot egen disponerad del av trädgården. Vackra pardörrar även in till sovrummet.

Övreplan

Kök: En tidstypisk trappa leder upp till välutrustat kök och matrum med öppen spis. Fina dubbeldörrar leder ut till verandan och den fina trädgården. Köket är mycket smakfullt färgsatt med vackra detaljer. Vitvaror som spis, micro och integrerad diskmaskin från Siemens. Kyl och frys från Smeg. Köksö med sittplatser, marmorskiva och god förvaring.

Matplats och vardagsrum: Trevliga öppna sociala ytor som matplats och vardagsrum. Generös matplasdel med öppenspis och plats för stort middagssällskap. Vardagsrummet har fyra stora spröjsade fönster ut mot trädgården som ger ett härligt ljus i hela våningen.

Masterbedroom: Härligt master bedrom med walk in closet. Vackra spröjsade fönster i två väderstreck som ger ett ljust och fint rum. 

Sovrum: Bra sovrum med fönster ut mot den grönskande trädgården.

Bad 1: Exklusivt badrum med dusch. Tvättställ med fin kommod. Ölandskalksten på golv med golvvärme. Vitt kakel samt fin tidstypisk väggspont. Infällda spotlights i tak.

Ett mycket centralt och eftertraktat läge med närhet till kommunikationer, butiker, restauranger, skolor, service. I närområdet på Lidingö finns även golfbana, båtplatser, skidbacke och stora grönområden.

Förening

Denna fantastiska sekelskiftesvilla byggdes 1911 och Brf Villa Skuggan bildades 2014 och består av 4 st bostadsrätter. Markarean är 2085 kvm.

Till varje lägenhet hör ett förråd samt ett gemensamt redskapsförråd.

Medlemsskap: Överlåtelseavgifr 2.5% av prisbasbelopp. Pantsättningsavgift 1% av prisbasbelopp. Dessa betalas av köparen

Ett mycket centralt och eftertraktat läge med närhet till kommunikationer, butiker, restauranger, skolor och service. I närområdet på Lidingö finns även golfbana, båtplatser, skidbacke och härliga grönområden.

 

Bilplats

Det finns totalt 6 parkeringsplatser till föreningen. Varje lägenhet har tillgång till en p-plats med el-stolpe till en kostnad av 600kr/mån samt 2 gästparkeringar. 

Allmänt om fastigheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Tv- internetutbud
Telia Triple Play

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Bostadsrätt

Uppvärmning
Bergvärme

Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)

Fönster
2-glas

Fakta

Pris
11 000 000 kr Högstbjudande
Avgift
6 052 kr/mån
Adress
Västra Norevägen 10,
181 32 Lidingö
Område
Torsvik
Storlek
Boarea: 140 Kvm
Biarea: 28 Kvm
Antal rum
6 rum och kök
Våning
1 & 2
Hiss
Nej
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Byggnadsår
1911
Byggnadsår kommentar
2015 ombyggnad till bostadsrätt