Torsvikssvängen 16 1 TR, Torsvik

Lidingö - Torsvik - Ljus och väldisponerad hörn 2:a med balkong. Obelånad förening

Typ
Bostadsrätt - Lägenhet
Antal rum
2
Pris:
3 100 000 kr
Senaste bud
3 150 000 kr

Cecilia Mattsson

Ansvarig Mäklare

Amanda Marti De Luque

Mäklarassistent (blivande mäklare)

Välkommen till denna väldisponerade 2:a i en av Lidingös bästa föreningar. Obelånad förening! Lägenheten bjuder på ett härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Stort, ljust vardagsrum med generöst fönsterparti och fransk balkong med utsikt mot grönska. Bra sovrum med balkong i västerläge. Rymlig klädkammare. Hemtrevligt kök med sittplats samt mycket bra förvaring. Ett trivsamt boende i eftertraktat läge med goda kommunikationer och närhet till det mesta. Gångavstånd till Lidingö Centrum, Torsviks Torg, härliga promenadstråk längs med vattnet samt badplats med brygga.

Planlösning

PLANLÖSNING

 

HALL: Rymlig och välkomnande hall med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Klädkammare samt garderober med goda förvaringsmöjligheter. Säkerhetsdörr.

 

VARDAGSRUM: Ljust och öppet vardagsrum med plats för matdel. Fiskbensmönstrad ekparkett och vitmålade väggar. Stort fönsterparti med fransk balkong mot grönskan. 

 

SOVRUM: Bra sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Vitmålade väggar och parkettgolv. Anslutning till balkong i västerläge med eftermiddagssol.

 

KÖK: Ljust kök med fönster i västerläge. Vitmålade väggar och ekparkett. Skåpluckor i vitt, bänkskiva i ek och rött kakel ovan arbetsytor. Integrerad kyl och frys. Diskmaskin. Vitvaror från Ikea, 2012.

 

BADRUM: Badrum i ljusa kulörer. Klinkergolv samt helkaklade väggar. 

 

ÖVRIGT: Till lägenheten hör två förråd, ett större vindsförråd och ett källarförråd. I källaren finns även utrymme för cyklar samt tvättstuga med maskiner, torktumlare och torkskåp. Fri parkering på gatan.

 

OMRÅDE: Torsvik är ett av Lidingös mest omtyckta och populära områden. Det ligger på gångavstånd till Torsviks skola och förskola. På bekvämt avstånd finns Lidingö centrum och annan tänkbar service. Det är goda kommunikationer till Ropstens T-bana, och med bil tar det ca. 15 minuter till Stockholms innerstad. 

Förening

Brf Torshammaren är belägen på en lugn gata i Torsvik på Lidingö. 

 

Brf Torshammarens fyra tegelhus byggdes 1945 och ritades av de välkända arkitekterna Ancher- Gate- Lindegren. De består av totalt 95 lägenheter, 92 lägenheter med bostadsrätt och 3 lägenheter med hyresrätt.  Bostadsrättsföreningen bildades 1986 och klassificeras som ett privatbostadsföretag d.v.s. en s.k. äkta bostadsrättsförening. De fyra husen är i mycket gott skick tack vare god ekonomi och kloka investeringar i bl.a. underhåll. 

1994-1995 Utförde föreningen stambyte i kök och badrum.

 

FÖRRÅD/ SOPRUM: Varje lägenhet har både vindsförråd och källarförråd. Det finns ett cykelförråd. I föreningen finns det även ett grovsoprum och ett hobbyrum med snickarbänk. 

 

TVÄTTSTUGA: Det finns en modern tvättastuga i varje hus. 

 

GARAGE/ PARKERING: Brf Torshammaren har 15 garageplatser samt 18 bilplatser och 5 motorcykelplatser på parkeringsplatsen. Det är separat kö till alla typer av parkering. Hyra för garageplatser är fr o m 2015-07-01 650 kr/mån och bilparkeringsplatser 200 kr/mån. Ingen avgift utgår för motorcykelplats. Det är fri parkering på gatan.

 

För mer information om föreningen vänligen besök deras mycket informativa hemsida: www.torshammaren1-4.bostadsratterna.se

Allmänt om fastigheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Tv- internetutbud
Com hem

Energiprestanda
192 kWh/Kvm och år

Byggnadssätt

Uppvärmning
Fjärrvärme

Fönster
2-glas

Fakta

Aktuellt bud
3 150 000 kr
Pris
3 100 000 kr
Avgift
2 185 kr/mån
Adress
Torsvikssvängen 16 1 TR,
181 34 Lidingö
Område
Torsvik
Storlek
Boarea: 52 Kvm
Antal rum
2 rum och kök
Våning
2/6
Hiss
Ja
Byggnadsår
1945

Driftskostnader

El: 1 992 kr/år
Försäkring: 2 500 kr/år
Driftskostnader totalt: 4 492 kr/år