OBJEKTET ÄR SÅLT

Sporrvägen 5, Stockby

- Lidingö, Stockby - Attraktivt 60-talsradhus i mycket gott skick med fritt och soligt läge mot park

Typ
Friköpt - Småhus
Antal rum
5
Boarea
130 Kvm
Biarea
23 Kvm
Tomtarea
220 Kvm
Pris:
8 950 000 kr

Anna Ski

Ansvarig Mäklare

Emma Bergsten

Mäklarassistent

Välkommen till detta smakfulla och välplanerade radhus om 153 kvm i totalyta, byggt 1962. Totalrenoverat med ett stort och rymligt kök i en öppen planlösning med vardagsrum, utgång till altan och trädgård. Rymlig hall med garderobsförvaring, gästwc och tvättstuga. Övre plan inrymmer fyra bra sovrum varav två med balkong. Badrum och stor klädkammare. Rymligt vindsförråd. Trädgård i rakt sydvästläge med lekstuga och altan. Attraktivt beläget i ett mycket barnvänligt område med närhet till lekplats, skidspår, pulkabacke, fotbollsplan, ridskola, mataffär, kommunikationer, skolor och Lidingö Centrum. Välkommen!

Planlösning

Välkommen till detta välplanerade radhus beläget i attraktiva Stockby.

ENTRÉPLAN

HALL: Välkomnande och ljus hall. Två inbyggda garderober med gott om förvaring. Grå stenplattor med vattenburen golvvärme. Takbelysning med dimmer.

WC: Gäst-wc. Vattenburen golvvärme.

FÖRRÅD: Under trappan finns ett rymligt förråd med hyllor. 

TVÄTTSTUGA: Ljus tvättstuga med automatisk tändning. Tvättmaskin och torktumlare från Bosch. Torkskåp från Cylinda.

KÖK: Kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Stora fönsterpartier som skapar gott om ljusinsläpp. Utsikt mot allmänning och trädgård. Utgång till altan. Gråa stenplattor med golvvärme. Vita ytskick. Ljusa luckor och gott om förvaring. Kyl från Bosch. Brun/grått kakel mellan bänkskiva (oljad ek) och luckor. Ugn, spishäll - glaskeramik häll med induktion och diskmaskin från IKEA.

VARDAGSRUM: Rymligt och ljust vardagsrum med stora fönsterpartier samt utgång till altan och trädgård. Fint ekgolv och vita ytskick. Inbyggda spotlights i tak.

 

ÖVRE PLAN

Master bedroom: Grå heltäckningsmatta och ljusa ytskick med fondvägg. Garderober. Utgång till balkong med sol från lunchtid.

Sovrum 1: Ljust sovrum med plats för säng och skrivbord om så önskas. Utgång till balkong. Tre inbyggda garderober. Vita ytskick med fondvägg. Fint ekgolv. 

Sovrum 2: Bra sovrum med snedtak. Vita ytskick med fondvägg. Ekgolv. Förråds/lekutrymme.

Sovrum 3: Ljusa ytskick med mörkare fondvägg. Gott om ljusinsläpp. Ekgolv.

Badrum: Rymligt badrum med både badkar och dusch. Grått och vitt klinker. Inbyggda spotlights. Dubbla handfat med kommod. Handdukstork. Golvvärme. Väggfast skåp med spegel.

 

ÖVRIGT:

Oinredd vind - förvaringsutrymme.

 

 

FTX ventilationssystem

FTX ventilationssystem; Det är ett mekaniskt ventilationssystem för till luft och från luft.   Den varma luften sugs ut från samtliga våtrum (badrum, tvättstuga och WC / pannrum.) Den luften håller i skrivande stund 20 grader. Den varma luften paserar genom ventilationsboxen. Samtidigt suger ventilationsboxen in luft utifrån. Den är just nu 8 grader. Friskluften passerar igenom en värmeväxlare som återvinner värmen i den utsugna luften. Den 8 gradiga luften värms till ca 19 grader via värmeväxlaren. Den har ställts in på 21 grader varmluft så ett el-element i ventilationsboxen stödvärmer upp till 21 grader.   Fördelar med ett sådant system ( som kostar typ 110' - 150' att få installerat)
  1. Luften utifrån passerar igenom ett filter som tar bort damm och pollen (måste bytas en gång per år) Luften som kommer in är altså väldigt ren.
  2. Man återanvänder värmen som finns i huset.
  3. Systemet är inställt med ett litet övertryck. Dvs att det inte kan dra in i huset (om det inte blåser rakt på)
  PASSUS: De flesta hus idag byggs med en värmepanna som återvinner värmen i frånluften i huset. (frånluftvärmepanna) detta är bra men - den typen av system tillför ingen värmeluft. Systemet bygger på att man har tilluftsventiler som släpper in friskluft.  Problemet är att denna luft är lika kall som det är ute (vinter kan det bli dragig känsla när det kommer in minusgradig luft).   Vill man vara topp ekonomisk och miljömedveten skulle man investera i en luft till vatten värmepanna. Kostar dock en hel del men det kommer sänka elräkningen rejält.  

Allmänt om fastigheten

Taxeringsvärde totalt
4 276 000 kr

Taxeringskod
220

Fastighetsbeteckning
BETSLET 4

Boendeform
Friköpt - Småhus

Tv- internetutbud
Fiber finns draget (används ej nu)

Pantbrev
12 st om totalt 2 595 600 kr

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Radhus

Uppvärmning
El-panna & FTX vent.

Fasad
Tegel/Trä

Tak
Plåt

Stomme
Trä/Tegel

Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Grundläggning
Berg

Fönster
2-glas

Fakta

Pris
8 950 000 kr
Adress
Sporrvägen 5,
181 41 Lidingö
Område
Stockby
Storlek
Boarea: 130 Kvm
Biarea: 23 Kvm
Tomtarea: 220 Kvm
Antal rum
5 rum och kök
Byggnadstyp
Radhus
Byggnadsår
1963
Planbestämmelser
Tomtindelning: Betslet (1964-04-21) Stadsplan: Koltorp (1962-07-12) (1962-07-12)
Servitut
1 NYTTJANDERÄTT SKYDDSRUM 1940-06-12