Rödstuguvägen 21B, Sticklinge

Lidingö - Sticklinge - Charmig, välplanerad familjevilla med attraktivt läge i Sticklinge.

Typ
Friköpt - Småhus
Antal rum
6
Boarea
152 Kvm
Biarea
0 Kvm
Tomtarea
755 Kvm
Pris:
12 500 000 kr
Senaste bud
12 250 000 kr

Anna Ski

Ansvarig Mäklare

Välplanerad och mycket trivsam familjevilla med ett högt och fritt läge om ca 152 kvm. Entréplan med välkomnade och rymlig hall, platsbyggd förvaring. Kök, matsal och vardagsrum i öppen planlösning. Två altandörrar i två vädersträck som öppnar upp till stort trädäck med plats för stort umgänge och pingisbord. Braskamin. Barnens tv-rum/gästrum. Rymlig tvättstuga. Stort badrum med dusch. Övre plan med tre bra sovrum, alla rummen har fönster i två vädersträck. Ljust härligt badrum med takfönster, dusch/ångbastu, dubbla handfat och jacuzzi. Ljust, trevligt sällskapsrum med takfönster och fönster i två vädersträck. Här bor man i ett lugnt område i Sticklinge med fem minuters promenad till sandstrand och bad. Gångavstånd till promenadstråk, skolor, förskolor, mataffär och kommunikationer.

Område

Sticklinge är en stadsdel på norra Lidingö, Lidingö kommun, Stockholms län, till större del utgörande tätorten Sticklinge udde.

I Sticklinge finns en lågstadieskola och närbutik samt en offentlig badplats, kallad Sandviksbadet som även inbegriper en spelplan för beachball. Föreningslivet omfattar bl.a. Sticklinge Udde Villaägareförening, med cirka 400 medlemmar som bland annat arrangerar midsommarfester (egen dansbana vid Sandviksbadet) och gemensam majbrasa. Till Sticklinges fritids- och föreningsliv hör även Sticklinge Udde Båtklubb som driver en större brygganläggning och båtuppläggningsplats samt Sticklinge Udde Tennisförening med 70 medlemmar, som driver en egenfinansierad tennisbana för medlemmarna anlagd intill Sandviksbadet på 1980-talet.

Sydöstra Sticklinge domineras av Lidingö golfklubb. Golfklubben ligger där Sticklinge gård tidigare var placerad med den uppodlade marken motsvarande en stor del av området som numera upptas av Lidingö golfbana.

Trots att Sticklinge är väldigt litet så finns det ändå mycket saker. Golfbana, båtklubb med många båtplatser, badstrand, volleybollbana (sand), isrink på vintrarna, skola (årskurs F-5), 4 stora dagis, fotbollsplan (konstgräs), lekplatser, buss som går genom hela Sticklinge vidare till Lidingö centrum samt till Ropsten i Stockholm, en mataffär, en tennisplan och grönområden.

 

 

 

Planlösning

ENTRÉPLAN

Samtliga golv är ekparkett. 

 

HALL: Välkomnande, ljus och rymlig hall med platsbyggda garderober. Grått golv i granit.

 

BADRUM: Ljust badrum med dusch. Vitt kakel. Vägghängd wc. Grått klinkergolv. 

 

TVÄTTSTUGA: Tvättmaskin och torktumlare från Miele. Gott om arbetsyta samt förvaring. 

 

KÖK: Ljust kök med generösa ytor.  Vita köksluckor och svarta bänkskivor i granit. Gott om förvaring. Öppen planlösning med matsal och vardagsrum. Bra om arbetsytor. Vitrinskåp med belysning. Kyl, frys och diskmaskin från Miele.

 

MATSAL/VARDAGSRUM: Ljusa, öppna ytor med fönster i två väderstreck vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Fungerande braskamin. Altandörrar både i matsal och kök som leder ut till stor terrass och trädgård.

 

 

ÖVRE PLAN 

Trappa i vitt och ek leder upp till övre plan. Takfönster. Alla golv i ek

 

ALLRUM: Allrum med extra takhöjd. 

 

MASTER BEDROOM: Rogivande och härligt  master bedroom. Ljusa ytskikt. 

 

WALK-IN CLOSET: Med gott om utrymme i nära anslutning till Master Bedroom

 

 

SOVRUM 1 & 2: Två bra sovrum. Samtliga rum är hörnrum. 

 

BADRUM: Badrum kaklat i vitt, klinker i grått med golvvärme. Extra högt i tak. Bubbelbadkar. Kommod i ek med dubbla handfat. Spegel med spotlights. Kombinerad dusch med ångbastu. Handdukstork. Takfönster och halvmåneformat fönster. Skjutdörr. 

 

 

 ÖVRIGT: Mindre vindsförvaring. Varmvattenberedare från Nibe. 

- Rymlig walk in closet i anslutning till master bedroom - Gott om plats för klädskåp/byrå i barnrum - Möjlighet att bygga extra garderober längs vägg vid behov i master bedroom - Rymligt skåp infällt i vägg fr allrum (över dusch/bastu) med plats för t ex extra sängkläder - Förråd under trapp - möjlighet att lätt bygga extra garderober längs vägg i gästrum    I förråd - Motsvarande 10 normalgarderober i del närmast huset med gott om plats för vinterkläder, fracken, resväskor, urvuxna barnkläder, julsaker etc. Även extra plats ovanpå dessa - Två garderober i cykelförrådet som sväljer både familjens cyklar, skidor och utemöblerna under vintern - förråd på terass med plats för trädgårdsredskapen, ved, trädgårdsleksakerna och ett pingisbord 

- Cykelförråd (med enkelt element, isolerat).

- Fiber 

Allmänt om fastigheten

Taxeringsvärde totalt
6 457 000 kr

Taxeringskod
220

Fastighetsbeteckning
GÖSEN 2

Boendeform
Friköpt - Småhus

Tv- internetutbud
Fiber

Pantbrev
11 st om totalt 5 800 000 kr

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Villa

Uppvärmning
Direkt el, värmeväxlare

Ventilation
Mekanisk till- och frånluft

Fasad
Trä

Tak
Betongpannor

Bjälklag
Trä

Stomme
Trä

Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om.. Kommunalt avlopp.

Plåtarbete
Lackerad plåt

Grundläggning
Torpargrund

Fönster
3-glas

Fakta

Aktuellt bud
12 250 000 kr
Pris
12 500 000 kr
Adress
Rödstuguvägen 21B,
181 30 Lidingö
Område
Sticklinge
Storlek
Boarea: 152 Kvm
Biarea: 0 Kvm
Tomtarea: 755 Kvm
Antal rum
6 rum och kök
Byggnadstyp
Villa
Byggnadsår
1982
Planbestämmelser
Ändring av DP: Sticklinge,tillägg (2002-03-19) Stadsplan: Norra sticklinge(delplan 1) (1978-04-17) Tomtindelning: Gösen (1981-08-07) (1978-04-17)
Servitut
01-IM4-19/205 - 1 Avtalsservitut
01-IM4-21/163 - 1 Avtalsservitut
01-IM4-82/39590 - 1 Avtalsservitut
1 Avtalsservitut 1919-11-24
2 Avtalsservitut 1921-07-15

Driftskostnader

Värme: 18 000 kr/år
El: 10 000 kr/år
Vatten/Avlopp: 5 000 kr/år
Renhållning: 3 000 kr/år
Försäkring: 10 000 kr/år
Driftskostnader totalt: 46 000 kr/år