Lojovägen 73 2 TR, Rudboda

Lidingö - Rudboda - Lojovägen 73 - Nyrenoverad 3:a - stambytt - balkong med utsikt över skog och äng

Typ
Bostadsrätt - Lägenhet
Antal rum
3
Pris:
3 295 000 kr
Senaste bud
3 100 000 kr

Cecilia Mattsson

Ansvarig Mäklare

Amanda Marti De Luque

Mäklarassistent (blivande mäklare)

Välkomna till en välplanerad och stambytt lägenhet med ett av områdets bästa lägen. En mycket ljus och tilltalande, nyrenoverad 3:a om ca 68 kvm som har öppnats upp och fått en öppen planlösning, vilket ger den både mer luft och rymd. Två bra sovrum samt ett inrett förråd. Lägenheten bjuder på stilrena och påkostade materialval bland annat skiffer golv i badrum, genomgående vitlaserat ekgolv samt ett trendigt och smakfullt kök i grått. Balkong från fvardagsrum i ett högt och fritt östläge helt utan insyn med utsikt över skog och äng. Garageplats ingår i månadsavgiften. Detta är ett fantastiskt boende i en naturnära miljö endast 15 minuter från Ropsten med buss.

Planlösning

Välkomna till en välplanerad och nyrenoverad lägenhet med ett av områdets bästa lägen.

 

HALL: Trevlig och ljus hall med anslutning till ett inrett och rymligt förråd. Genomgående vitlaserat ekgolv. Inbyggda spotlights. Ny elcentral med ny jordfelsbrytare. 

 

SOVRUM 1: Rymligt och ljust sovrum med plats för såväl dubbelsäng som tillhörande möblemang. Stort fönster och vita nymålade väggar.

 

SOVRUM 2: Trevligt sovrum med vita nymålade väggar.

 

SÄLLSKAPSDEL: Sällskapsdel i öppen planlösning mot kök. Fönster från två väderstreck som ger ett härligt ljusinsläpp. Härifrån nås balkongen som erbjuder en fin utsikt över skog och äng i östläge. Väggarna är vita. 

 

KÖK: Modernt och stambytt kök med gråa släta luckor, vit bänkskiva i laminat samt stänkskydd i marmor. Samtliga vitvaror är nya från Bosch. Integrerad kyl och frys samt diskmaskin. Kolfilterfläkt. Möblerbar/flyttbar köksö som kan användas för såväl bardisk som förvaring och extra arbetsyta. 

 

BADRUM: Nyrenoverat helkaklat badrum med vita kaklade väggar och mörkt shiffergolv med el golvvärme. Rymlig dusch med glasvägg. Badkar, wc, handdukstork (svedbergs), kommod samt tvättmaskin och torktumlare i ett från LG. Badrummet är stambytt.

 

Förening

FÖRENING: Rudboda bostadsrättsförening bildades 1974 och omfattar 24 bostadshus med 304 bostadsrättslägenheter. Till lägenheterna hör en garagebyggnad med 241 garageplatser och 63 platser för utomhusparkering, vilket ingår i månadsavgiften. Garagebyggnaden inrymmer även tvättstuga, föreningslokal, förråd, snickeri och grovsoprum. Hela föreningen står inför ett stambyte. Denna lägenhet är dock redan stambytt och omfattas således inte av det kommande stambytet. Föreningsloklokalen kan nyttjas för privata fester. Här finns pentry med kyl/frys, diskmaskin, bord,stolar, samt porslin och glas för ca 40 personer.

 

Föreningen har synnerligen god ekonomi med en låg belåningsgrad om ca 3 600 kr/kvm boarea. Det finns i dagsläget inga beslut på kommande avgiftsförändringar. Föreningen kommer om ny detaljplan godkännes att avyttra mark till ett värde av 70-100 milj kronor. Detta kan ske tidigast tredje kvartalet 2018.  

 

Föreningen har en egen och mycket informativ hemsida: www.rudboda-brf.se

 

Lojovägen 73 ligger i trivsamma kvarter på Lidingös norra del. Lugna och gröna omgivningar med trevliga promenadstråk och gångavstånd till Askrikefjärden och Bosöns småbåtshamn. Det finns många bra motionsspår tillgängliga i direkt närhet till bostaden.

 

TV: Lägenheten är ansluten till ComHem. Basutbudet samt 8 favoritkanaler ingår i månadsavgiften.

 

GARAGE: En garageplats tillhör lägenheten och ingår i månadsavgiften. Har man ej behov av platsen kan den hyras ut till annan medlem i föreningen. Föreningen har gästplatser som är avgiftsbelagda 18.00-08.00 vardagar och hela dygnet lördagar och söndagar.

 

 

ÖVRIGA UTRYMMEN: Föreningen har även bastu, boulbana, tennisbana, motionslokal och föreningslokal för föreningens medlemmar att nyttja. Extra förråd kan hyras, fn kö.

 

 

GJORDA RENOVERINGAR:

2011/2012: Portar och trapphus renoverade inklusive säkerhetsdörrar till samtliga lägenheter. 

2014: Garagerenovering.

2015: Träfasader samt trädetaljer på balkonger målades om. 

Allmänt om fastigheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Tv- internetutbud
Com hem

Energiprestanda
133kWh/m2/år kWh/Kvm och år

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Bostadsrätt

Fakta

Aktuellt bud
3 100 000 kr
Pris
3 295 000 kr
Avgift
3 588 kr/mån
Adress
Lojovägen 73 2 TR,
181 47 Lidingö
Område
Rudboda
Storlek
Boarea: 68 Kvm
Antal rum
3 rum och kök
Våning
2
Hiss
Nej
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Byggnadsår
1973