OBJEKTET ÄR SÅLT

Karins Allé 4, Näset

Lidingö - Näset - Hörnlägenhet - Balkong - Fritt läge mot skogen

Typ
Bostadsrätt - Lägenhet
Antal rum
4
Pris
6 000 000 kr

Cecilia Mattsson

Ansvarig Mäklare

Eftertraktad 4:a på Karins Allé till salu! Luftig och välplanerad hörnlägenhet med fri utsikt mot skogen vilket ger en härlig känsla av naturen. Stor balkong under tak. Sällskapsdel i öppen planlösning mot kök och matplats. Tre bra sovrum. Trevligt arbetskök med separat matplats. Två kaklade badrum. Fastighet byggd 1999. Välskött förening. Hiss. Fjärrvärme. Lugnt belägen på återvändsgata med naturen inpå knuten och gångavstånd till mataffär, kommunikationer, skolor och förskolor. Ett fantastiskt trevligt boende på Lidingö.

Planlösning

Välkommen in i denna välplanerade och luftiga hörnlägenhet med stor balkong mot skogen.

HALL: Välkomnande hall med ekparkett och gott om förvaring. Två dubbla garderober med skjutdörrar i björk.

KÖK: Trevligt arbetskök som öppnar upp mot en rymlig matplats. Köket har gott om förvaring och har släta köksluckor i björk, bänkskiva av ek och vitt kakel mellan skåp och bänkskiva. All maskinell utrustning från Electrolux och Miele.

MATPLATS: Rymlig och ljus matdel med stort fönster med utsikt mot skogen. Ekparkett.

SOVRUM 2: Stort sovrum med ekparkett och en dubbelgarderob med skjutdörrar i björk. Stort härligt fönster mot skogen vilket ger en vacker vy.

BADRUM 1: Helkaklat badrum med offwhite kakel på väggarna och brun/vitt klinkergolv med golvvärme. Dusch, vägghängd wc, handfat med infälld spegel samt ett högskåp i björk. Tvättmaskin (Cylina) och uttag för torktumlare.

BADRUM 2:  Ljust helkaklat badrum med grönt klinkergolv med golvvärme. Dusch, wc  och handfat.

VARDAGSRUM: Stort och rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. Hel fönstervägg mot skogen skapar en härlig känsla av att vara nära naturen. Utgång till stor balkong.

BIBLIOTEK/SOVRUM 3: Ljust och trevligt hörnrum med hörnfönster. Ekparkett och grön tapet på väggarna. En garderob med skjutdörr i björk. Detta rum används idag som ett bibilotek/tv-rum.

ARBETSRUM/SOVRUM 1: Hörnrum med ekparkett, gul tapet på väggarna och en garderob med skjutdörr i björk. Två fönster i olika väderstreck.

BALKONG: Stor balkong under tak om ca 18 kvm med nord/ost läge. Här sitter man helt ostört och blickar ut över skog och natur.

 

 

 

 

 

Förening

Brf Fjällräven är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1998. Föreningens fastighet Fjällräven 3 bebyggdes 1999 och består av två byggnader (Karins Allé 2-4).

 GARAGE/P-PLATS:

Föreningen har 20 st garageplatser i separat garagebyggnad, kostnad 450 kr/mån. 17 st utomhus p-platser. Kostnad med elstolpe 250 kr/mån, utan elstolpe 200 kr/mån. Samt 2 gästplatser. Det är en separat kö till alla p-platser. Fn. står det en i kön.

TVÄTTSTUGA:

Rymlig och ljus gemensam tvättstuga i huset som är utrustad med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel.

SOPHUS:

Sophus med källsortering finns i intilliggande byggnad vid entrén.

CYKELRUM/BARNVAGNSRUM:

Finns i anslutning till varje hus entrédörr.

 Föreningen har två gemensamma städdagar per år, vår och höst.

 

För information rörande föreningens ekonomi och underhåll av fastigheterna se årsredovisningen som ligger under fliken "Dokument".

 

 

 

 

 

Allmänt om fastigheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Energiprestanda
139 kWh/Kvm och år

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Bostadsrätt

Uppvärmning
Fjärrvärme

Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)

Fakta

Aktuellt bud
6 210 000 kr
Pris
6 000 000 kr
Avgift
6 161 kr/mån
Adress
Karins Allé 4,
181 45 Lidingö
Område
Näset
Storlek
Boarea: 110 Kvm
Antal rum
4
Hiss
Ja
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Byggnadsår
1999