OBJEKTET ÄR SÅLT

Planetstigen 5A, Käppala

Lidingö - Käppala - Rymlig familjevilla – Sjöutsikt-

Typ
Friköpt - Småhus
Antal rum
10
Boarea
272 Kvm
Biarea
51 Kvm
Tomtarea
1071 Kvm
Pris:
11 450 000 kr

Anna Ski

Ansvarig Mäklare

Malin Thörn

Fastighetsmäklare

Nu kompletterat med inomhus bilder! Välkomna till denna rymliga familjevilla om ca 323 kvm totalyta. 10 rum varav 6-7 sovrum. Vinkällare. Attraktivt beläget i ett barnvänligt, lugnt område. Vacker uppvuxen trädgård med lekstuga, körsbärsträd, rosor, björnbär. Två stenlagda terrasser varav en med öppenspis och den andra under tak, båda med fantastisk utsikt över vattnet. Ett fantastiskt boende i en naturnära miljö med gångavstånd till Lidingötåget, båtpendeln, badplats, båthamn, Ljungbacken-, Futura- och Käppalaskolan, restauranger, bageri, hotell, M3 Gym, Paddel- bana, Brevikscentrum och Ica Käppala.

Planlösning

Välkomna till denna trevliga familjevilla med barnvänlig, uppvuxen tomt med lekstuga. Två härliga terrasser med utsikt över vattnet. Stora härliga sällskapsutrymmen, 5-6 sovrum och 3 badrum. Ljusa väggar och vackra perkettgolv. Rosenrabatter, underbart körsbärsträd, björnbärsland och gott om plats för att odla sina egna grönsaker.

ENTRÉPLAN

Hall: Stor och generös hall med sisalmatta och bra avhängning för ytterkläder. Några trappsteg upp finner man ytterligare avhängning för ytterkläder. Vid entré finns en trevlig terrass under tak med infällda spotlights och fantastisk utsikt över vattnet.

Gäst-wc: Gästtoalett med klinkergolv och handfat med kommod. Fönster som ger ett bra ljusinsläpp.

Inre hall: Trevlig och möblerbar inre hall med fint parkettgolv. Trappa leder ner till soutterrängplanet. Hallen öppnar upp mot de generösa sällskapsrummen och köket med fin utsikt över vattnet.

Kök: Gediget kök i ek med med svart granitskiva och sjösten ovan bänkskiva. Vitvaror som induktionshäll, Siemens. Ugn, Husqvarna. Diskmaskin, Bosch. Hel kyl och frys med vatten och ismaskin från Husqvarna, samt extra frukostkyl. Infällda spotlights i tak. Matplats med utsikt över vattnet och plats för stort middagssällskap. Utgång till stor och härlig terrass med fin sjöutsikt och öppen spis. Generös terrass med plats för både matplats och loungedel om så önskas.

Vardagsrum och matsal: Stora och bra sällskapsutrymmen i fil. Fönster ut mot vattnet som ger fina och ljusa rum. Vardagsrum med öppenspis och matsal med vackert burspråk och plats för stora middagssällskap. Vackra parkettgolv i original.

TV-rum: Tv-rum med fönster ut mot vattnet och utgång till den stora terrassen. Fina parkettgolv i original.

Masterbedroom: Trevlig sovrum med hel garderobsvägg i ek. Parkettgolv. Stort rum som kan inredas med walkin closet om så önskas.

Bad 1: Helkaklat badrum med jacuzzi och dusch med glasdörrar. Dubbla handfat med kommod och högskåp i ek för bra förvaring. Handdukstork och takfönster som ger ett härligt ljus i badrummet. Ljust klinkergolv och sandfärgat kakel på väggar.

Sovrum 1: Bra sovrum med ljusa väggar och parkettgolv. Garderober med vita dörrar.

Kontorsrum: Rum som idag används som kontor kan lätt byggas om till ytterligare ett sovrum. Fönster i två vädersterck som ger ett ljust och fint rum.

SOUTTERRÄNGPLAN

Sällskapsrum/tv-rum: Mysigt tv-rum med ljusa väggar och parkettgolv.

Sovrum 2 & 3: Bra och rymliga sovrum med ljusa väggar och parkettgolv. Garderob med vita dörrar.

Bad 2: Trevlig spaavdelning med bastu och dusch. Plats för liten loungegrupp om så önskas. Helkaklat med klinkergolv. Handdukstork och bra förvaring.

Sovrum 4: Stort rum med egen ingång och separat badrum. Vita väggar och grå matta på golv.

Bad 3: Badrum i anslutning till sovrum 4. Helkaklat badrum med dusch. Handfat och spegelskåp ovan med belysning. Vitt kakel på väggar och blå/vitt klinker på golv.

Vinkällare: Rymlig och välbyggd vinkällare med vackert stengolv och platsbyggd vinförvaring. 

Tvättstuga: Rymlig tvättstuga med dubbla tvättmaskiner, Siemens och AEG. Torktumlare, LG. Torkskåp, Electrolux. Bra avlastningsytor samt diskbänk med ho. I anslutning till tvättstugan finns rum för klädvård med garderobsväggar och avlastningsbänk i vitt. Fönster i båda rummen som ger ljusa och fina rum. Wc med ljusa väggar och klinkergolv.

Groventré med klinkergolv och goda avhängningsmöjligheter.

Övrigt: Larm finns installerat i huset.

Servitut

Officialservitut väg, Förmån
0186-S53A - 1

Byggnadsbeskrivning

Småhusenhet, bebyggd (220)
Byggnad, värde: 4 333 000 kr
Mark, värde: 5 200 000 kr
Summavärde: 9 533 000 kr

Taxeringsår: 2018
Byggår: 1945
Värdeår: 1966

Allmänt om fastigheten

Taxeringsvärde totalt
9 533 000 kr

Taxeringskod
220

Fastighetsbeteckning
PLANETEN 6

Boendeform
Friköpt - Småhus

Tv- internetutbud
Fiber, Telia

Pantbrev
5 st om totalt 6 500 000 kr

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Villa

Uppvärmning
Bergvärme

Fasad
Trä

Tak
Enkupigt lertegel. Plåttak på tillbyggnader

Bjälklag
Trä och betong

Stomme
Trä

Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Plåtarbete
Lackerad plåt

Grundläggning
Äldre delen, grundsulor med mellangjutna betonggolv. Del tillbyggd 1993, platta på mark. Del tillbyggd 2005, krypgrund. Del tillbyggd 2008, krypgrund.

Fakta

Pris
11 450 000 kr Högstbjudande
Adress
Planetstigen 5A,
181 63 Lidingö
Område
Käppala
Storlek
Boarea: 272 Kvm
Biarea: 51 Kvm
Tomtarea: 1071 Kvm
Antal rum
10 rum och kök
Byggnadstyp
Villa
Byggnadsår
1945
Planbestämmelser
Stadsplan: Brevik o käppala (1974-08-06) Fastighetsplan: Planeten (1992-04-07) (1974-08-06)
Servitut
0186-S53A - 1 Officialservitut väg

Driftskostnader

El: 41 390 kr/år
Vatten/Avlopp: 6 184 kr/år
Renhållning: 3 030 kr/år
Driftskostnader totalt: 50 604 kr/år