Herserudsvägen 8, Torsvik

Lidingö - Hiertagården - Livsstilsboende för 55+ Högst upp i huset med stor balkong och sjöglimt!

Typ
Bostadsrätt - Lägenhet
Antal rum
2
Pris:
4 395 000 kr

Malin Thörn

Ansvarig Mäklare
Visning
  • Ring gärna för privat visning!

BOKA TID FÖR PRIVAT VISNING! Välkommen till detta trevliga 55+ boende! Högst i huset ligger denna välplanerade och fina 2:a om 67.7 kvm. Ljus och härligt vardagsrum med utgång till stor inglasad balkong med sjöglimt. Från bostaden har man gångavstånd både till Torsvik centrum med livsmedelsbutik, restaurang, bageri, optiker, frisör, gym, apotek och utmärkta kommunikationer. Över gatan återfinns vårdcentral och tandläkare. Medlemmar i denna unika förening har tillgång till ett enastående "Klubbhus" med faciliteter som matsal, festvåning, bibliotek, pool, hobbyrum och gym. Ett fantastiskt boende för alla som har förmånen att vara 55 år eller äldre. Miljön är enastående med stor fin parkliknande tomt och härliga promenadstråk utmed Värtans vatten. Ett boende med möjligheter till en aktiv livsstil i en lugn och skön miljö, Välkommen!

Planlösning

Välkomna till denna trevliga och ljusa hörnlägenhet högst upp i huset, högt skyddat läge utan insyn. Fönster i två väderstreck som ger en ljus och trevlig lägenhet. Generöst vardagsrum med utgång till stor balkong med sjöglimt. Ljust och fint kök i anslutning till vardagsrum. Genomgående ljusa väggar, ekgolv och fönsterbräden i ljus sten.

 

Hall

Trevlig entré med bra avhängningsmöjligheter, garderob längs vägg med spegelskjutdörrar samt en stor klädkammare i anslutning till hallen.

 

Vardagsrum

Stort och härligt vardagsrum med utgång till stor inglasad balkong med utsikt mot vatten och Torsvik. Vardagsrummet har plats för både soffgruppsdel och matplats om så önskas.

 

Kök

Fint kök i vitt med fönster som ger ett ljust och fint kök. Köksbänk i rostfritt samt ek med ljus mosaik ovan. Diskmaskin i rostfritt Electrolux, spis i rostfritt Electro Helios och kyl/frys Electrolux . Städskåp och goda förvaringsmöjligheter, bra avlastningsytor.

 

Sovrum

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring om så önskas.

 

Badrum

Badrum med vitt kakel på väggar och grått klinkergolv. Handfat med vit kommod samt fint spegelskåp med belysning ovan. Duschkabin med skjutdörrar, handdukstork och tvättmaskin med fina hyllor ovan.

Bilplats

Föreningen disponerar 44 parkeringsplatser. Det finns alternativ med elstolpe (200kr/mån) samt utan el (100kr/mån) och möjlighet till carport (300kr/mån). Gästparkering med 3 gästparkeringskort ingår.

Föreningen

Klubbhuset - Samtliga medlemmar har tillgång till "klubbhuset" där flera sociala evenemang, klubbar och tid för tidsfördriv erbjuds. Matsalen har öppet dagligen för middag mellan kl 17-19 till en kostnad av 70 kr och det går bra för medlemmarna att medtaga egen dryck. Om man vill går det även bra att ta med sig maten hem. Biblioteket har en storbildsskärm och kamin med mysig soffgrupp. På övervåningen återfinns gästvåning och samvaro rum samt expedition. I källarvåningen finns hobbyrum, pool och gym. Självklart finns hiss så att alla kan nå de gemensamma ytorna. Klubbhuset hyser även två kommersiella lokaler som idag är uthyrda till en frisör och en massageterapeut. Om vädret inte är det bästa så når alla "Klubbhuset" under jord genom ljusa gångkulvertar som förbinder samtliga föreningens byggnader. I källarplan finns även förråd och tvättstuga samt utgång till föreningens fina trädgård.

Närhet till Torsvikstorg vid Lidingöbron. Här finns Lidingö Galleria med restauranger, butiker, mataffär med bra öppettider, apotek, frisör mm. I omedelbar närhet finns även bageri Gateau, gym, vårdcentral och tandläkare. Intill vattnet nedanför huset finns härliga promenadstråk längs vattnet. På kort avstånd ligger busshållsplats med utmärkta kommunikationer till Ropsten samt resten av Lidingö.

I Lidingö centrum finner man större utbud av butiker och restauranger som lätt når med en lätt promenad eller med cyckel.

På några minuters gångavstånd ligger vackra Millesgården med sina fina utställningar samt en välsorterad delikatessaffär och restaurang med fantastisk utsikt över vattnet och Stockholm.

Bra centralt läge på Lidingö och smidigt att ta sig in till stan eller vidare genom Norra länken både norrut och söderut via E4/E18.

Övriga utrymmen

Tvättstuga finns i källarplan Herserudsvägen 8.
Klubbhuset med faciliteter - se rubrik Klubbhus.
I föreningen finns två stycken gästlägenheter som går att hyra för besökande.

Till varje lägenhet finns ett tillhörande förråd om ca 6 kvm.

Renoveringar

Föreningen: Föreningen har inga större renoveringar inplanerade utan följer en upprättad underhållsplan som innefattar sedvanligt löpande underhåll.

Ingår i avgift

5 785kr/mån är inklusive, kabeltv, internet och månatlig städning, fönsterputs halvårsvis efter rotavdrag.

Allmänt om fastigheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Tv- internetutbud
Fiber via Com hem

Energiklass

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Bostadsrätt

Uppvärmning
Fjärrvärme

Ventilation
Mekanisk, frånluft

Fönster
3-glas

Fakta

Pris
4 395 000 kr Högstbjudande
Avgift
5 785 kr/mån
Adress
Herserudsvägen 8,
181 50 Lidingö
Område
Torsvik
Storlek
Boarea: 67.7 Kvm
Antal rum
2 rum och kök
Våning
6 av 6
Hiss
Ja
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Byggnadsår
1988