Vasavägen 23A, Grindstuga, Hersby

Lidingö - Hersby - Exklusiv grindstuga med terrass – Obelånad bostadsrättsförening - Låg avgift

Typ
Bostadsrätt - Lägenhet
Antal rum
3
Pris:
4 495 000 kr

Anna Ski

Ansvarig Mäklare

Ring oss gärna för visning! Välkomna till denna exklusiva grindstuga om 47 kvm i populära Hersby. Med spännande arkitektur och inspiration från industribyggnader och funkis upptas här ett fantastiskt boende. Entréplan inrymmer kök/vardagsrum och badrum, utgång till stor terrass. på övreplan finner man vardagsrum och ett bra sovrum med walkin- closet. Obelånad bostadsrättsförening. Låg avgift. P-plats. Ett unikt boende med närhet till skolor, förskolor, Lidingö centrum, kommunikationer och med endast 10 min till Stureplan.

Planbeskrivning

ARKITEKTUR: Raka former, stora fönsterpartier med svart inramning och svarta järndetaljer är återkommande i alla 3 lägenheterna. Bostadsrätterna karaktäriseras av en tidlös arkitektur med elegans och funktionalitet. Ett unikt boende på Lidingö.

 

ENTRÉPLANGenomgående vitoljad enstavig ekparkett, breda golvtiljor. Vitmålad golvsockel. I hall är golvet i travertine white. Travertinliknande klinkerplatta, likt originalet har klinkern små håligheter. Svartmålade aluminiumfönster med bänk och omfattning i vit kulör.

 

 KÖK: Luckor i antracitgrå kulör. Bänkskåp 3-låds-look. tre stycken utdragslådor, heltäckande lucka och hyllplan enligt ritning. Väggskåp, överhäng på luckor med mjukstängning.
Infällda LED-spottar i lackad panel under väggskåp + dimbar drivdon. Diskbänk/Hoar i blanco silgranit i antracitgrå kulör. 
Vitvaror från Electrolux:
Helintegrerad kyl och frys.
Helintegrerad diskmaskin.
Kombiugn i rostfritt.
Kaffesmaskin i rostfritt.
Induktionshäll med 4 zoner
Takhängd kolfilterfläkt rostfri fläkt med kolfilter.

 

BADRUM: Travertinliknande klinkerplattor (i dusch mindre format). J Limestone varierar i nyans och mönster vilket ger en levande kalkstenskänsla. Inspirerad av en belgisk kalksten med stor variation av linjer, men också mörka och ljusa partier. Matchande fog. Golvvärme. Handdukstork. Vägghängd wc. Dusch med glasväggar.

 

ÖVRE PLAN

 

ALLRUM: Allrum med plats för soffa och tv-bänk. Spotlights i taket. 

 

MASTERBEDROOM: Härligt ljust sovrum med stora fönster mot trädgård. Klädkammare. Spotlights i taket. 

 

Beskrivning av fastigheten

Fastigheten består av parhus (huvudbyggnad) som inrymmer två bostäder samt en grindstuga som bostad. Därutöver upprustas ett förrådshus med gemensam sophantering. Utöver gemensamma utrymmen har varje bostad en egen trädgård till förfogande, samt egen parkering.

Byggnadsbeskrivning

Grund: Kenpo Sandwich

Stomme: Kenpo Sandwich

Fasad: Puts/vit

Bjälklag: Kenpo Sandwich

Tak: Takterrass

Utv. Plåtarbeten: Svart plåt

Fönster: Aluminium (Schücco)

Uppvärmning: Uppvärmning genom ventilationsvärmeväxlare med hög temperaturverkningsgrad och låg förbrukning. Varmvatten genom Nibe värmepanna VVM 225 som även styr ventilationsvärmeväxlaren.

Bilplats

På fastigheten finns totalt 5 parkeringsplatser. Till varje bostad tillhör 2 parkeringsplatser, grindstugan har tillgång till en parkeringsplats. Alla fasadmätarskåp är försedda med separat el för tex laddning av elbilar.

Allmänt om fastigheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Tv- internetutbud
Framdraget för fiber

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Bostadsrätt

Uppvärmning
Frånluftsvärmepump

Ventilation
Nibe VVM 225 samt ventilationsvärmeväxlare med förvärmd tilluft.

Fönster
3-glas

Fakta

Pris
4 495 000 kr Högstbjudande
Avgift
746 kr/mån
Adress
Vasavägen 23A, Grindstuga,
181 42 Lidingö
Område
Hersby
Storlek
Boarea: 47 Kvm
Antal rum
3 rum och kök
Hiss
Nej
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Byggnadsår
2017-2018