OBJEKTET ÄR SÅLT

Yoldiavägen 22, Gåshaga Strand

Lidingö - Gåshaga strand - Ett havsnära boende i skärgårdsmiljö med tillhörande egen båtplats.

Typ
Friköpt - Småhus
Antal rum
7
Boarea
175 Kvm
Tomtarea
633 Kvm
Pris:
10 950 000 kr

Anna Ski

Ansvarig Mäklare

Malin Thörn

Fastighetsmäklare

Välkomna till denna smakfulla och välplanerade familjevilla om 175 kvm i boyta samt med separat mini gästhus och förråd. Attraktivt beläget i harmoniskt och barnvänligt område på återvändsgata. Med en minuts promenad till den egna båtplatsen i Gåshaga Strands Båtklubb. Välkomnande rymlig hall med gott om förvaring. Stort, ljust kök, generösa sällskapsytor, 2 badrum, 4 sovrum, samt ett mindre allrum/arbetsrum. Ljus och rymlig tvättstuga med groventré. Utomhus spabad och flera härliga uteplatser i trädgården samt stor härlig terrass om 34 kvm, med utsikt över båtlivet i hamnen och inloppet till Stockholm. Stenlagd parkering med plats för två bilar. Gångavstånd till Lidingöbanan, Båtpendeln, Futuraskolan, Käppalaskolan, flertalet förskolor, flera restauranger, hotell, M3gym, ICA Käppala, båthamn, badplatser. Endast 20 minuter till Stockholms city. Trivsamt område med mycket charm och god stämning mellan husen.

Planbeskrivning

ENTRÉPLAN

HALL: Mörkgråmelerad klinkers på golv och ljusa väggar. Garderob med skjutdörrar för bra förvaring och spotlights i tak. Längsgående fönster med sjöutsikt.

KÖK: Snyggt kök i vitt från Vedum med bänkskiva i svart sten. Kyl, frys och microvågsugn i rostfritt från Electrolux. Spis och ugn från Siemens samt rostfri fläkt Thermex. Härliga fönsterpartier från golv till tak som ger ett ljust och fint kök. Svarta trägolv och ljusa väggar. Spotlights i tak..

VARDAGSRUM: Stort och härligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats om så önskas. Höga fönster i två väderstreck som ger ett fint ljus i rummet. Dubbla altandörrar med utgång till den barnvänliga trädgården. Ljusa väggar och snyggt svart trägolv.

SOVRUM: Bra sovrum med fönster mot båthamnen. Garderob med släta vita luckor. Ekparkett från Kährs och ljusa väggar. Spotlights i tak.

BADRUM: Vitt helkaklat badrum med grått klinkergolv. Badkar med glasvägg och stort handfat med kommod i ljust trä. Spotlights i tak och handdukstork.

TVÄTTSTUGA: Tvättstuga med god förvaring, tvättmaskin och torktumlare från Miele. Torkskåp från Electrolux. Grått klinkergolv och ljusa väggar. Groventré i anslutning till förråd och mini gästhus. 

ÖVRE PLAN

SOVRUM 1: Fint sovrum med ljusa väggar och ekparkettgolv. Platsbyggd skjutdörrsgarderob för bra förvaring.

SOVRUM 2:  Sovrum med fönster i två väderstreck och utsikt över vattnet. Ljusa väggar och ekparkettgolv. Platsbyggd skjutdörrsgarderob för bra förvaring.

SOVRUM 3: Stort masterbedroom med fönster i två väderstreck med utsikt över vattnet och med utgång till stor terrass om ca 34 kvm med enastående utsikt över båtlivet och inloppet till Stockholm. Platsbyggd skjutdörrsgarderob med bra förvaring. Ekparkett och fin tapet.

ALLRUM: Trevligt allrum/tv-rum med stora fönster som ger ett bra ljusinsläpp. Ekparkettgolv och ljusa väggar.

HALL: Utgång till den trevliga terrassen med enastående utsikt över vattnet. Spotlights i tak, ekparkett och ljusa väggar.

BADRUM: Badrum med havsutsikt. Dubbla handfat med kommod och dusch med glasvägg. Vitt helkaklat badrum med sandfärgat klinkergolv. Spotlights i tak och handdukstork.

GÄSTHUS & FÖRRÅD

GÄSTHUS: Minigästhus om ca: 7 kvm med heltäckningsmatta och fönster. TV-kabel finns indragen.

FÖRRÅD: Bra förråd med goda förvaringsmöjligheter.

 

 

 

Område

Gåshaga Strand

Eftertraktad arkitektritad villa med havsutsikt. Ett enastående läge nära havet. Gåshaga Strand är ett barnvänligt villaområde med småstadskaraktär endast 20 minuters väg från Stockholm city. Ett villaområde med en aktiv båtklubb med båtplatser och klubbhus. Närheten till vattnet och skärgårdsbåtar som angör Gåshaga gör det till ett av Lidingös mest attraktiva. Närhet till kommunikationer, förskolor och skolor adderar ytterligare värden till området.

Gåshaga Strands båtklubb

Har för närvarande 3 bryggor med ca 90 båtplatser för medlemmarna. Här finns även ett trevligt klubbhus med bastu. Till fastigheten finns möjlighet att ta över båtplats.

Bad

Här finns flera badplatser med sandstrand och möjlighet att basta och bada från bryggorna i Gåshaga Strand. I närheten ligger även populära Breviksbadet med pooler och cafeteria.

Allmänt om fastigheten

Taxeringsvärde totalt
9 865 000 kr

Taxeringskod
220

Fastighetsbeteckning
RASTA 31

Boendeform
Friköpt - Småhus

Pantbrev
4 st om totalt 7 497 000 kr

Energiklass

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Villa

Uppvärmning
Vattenburen golvvärme från fjärrvärme. Elburen golvvärme i sovrum på entréplanet.

Ventilation
Mekanisk frånluftsventilation. Tilluft via spaltventiler i fönster.

Fasad
Puts

Tak
Plåt

Bjälklag
Betong på entréplan och trä på övre plan

Stomme
Trä

Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Grundläggning
Betong

Fönster
3-glas

Fakta

Pris
10 950 000 kr Utgångspris/bud
Adress
Yoldiavägen 22,
181 66 Lidingö
Område
Gåshaga Strand
Storlek
Boarea: 175 Kvm
Tomtarea: 633 Kvm
Antal rum
7 rum och kök
Byggnadstyp
Villa
Byggnadsår
2003
Planbestämmelser
Detaljplan: Gåshaga strand (1999-02-22)
Servitut
fnr_010482229 Gemensamhetsanläggning Lidingö RASTA GA:1
fnr_010482231 Gemensamhetsanläggning Lidingö RASTA GA:3

Driftskostnader

Värme: 14 876 kr/år
El: 11 273 kr/år
Vatten/Avlopp: 6 652 kr/år
Samfällighet: 10 000 kr/år
Försäkring: 6 867 kr/år
Driftskostnader totalt: 49 668 kr/år