Hamnvägen 4, Gåshaga

Lidingö - Gåshaga - Ljus och rymlig 5:a med inglasad terrass

Typ
Bostadsrätt - Lägenhet
Antal rum
5
Pris:
7 000 000 kr

Malin Thörn

Ansvarig Mäklare

Emma Bergsten

Mäklarassistent

Ljus och luftig 5:a om 131 kvm i trevliga Gåshaga. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med utgång till rymligt inglasat uterum. Snyggt nyrenoverat kök i grått med köksö. Masterbedroom med utgång till balkong. Två bra sovrum med utgång till balkong. Två badrum samt tvättstuga. En stor klädkammare med utgång till balkong, kan göras om till sovrum/kontor. Fantastiskt boende ett stenkast från morgondoppet på Badholmen. Gångavstånd till båtpendeln, tåget, M3gym, skärgårdsbåtarna, restauranger, mataffärer, skolor och förskolor.

Planlösning

HALL: Bra avhängningsmöjligheter vid entré. Genomgående fina ekgolv och ljusa väggar. Nya vita dörrar i hela lägenheten och grått klinkergolv i hall.

VARDAGSRUM/MATPLATS: Öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matplats. Stora fina fönster i tre väderstreck som skapar ett fint ljusinsläpp. Gott om plats för soffgruppsdel och matplatsdel. Matplats med plats för större middagssällskap med härlig utsikt mot vattnet. Utgång till inglasade terrassen.

KÖK: Modernt och snyggt kök i grått med bra arbetsytor och bra förvaring, köksluckor från Picky Living. Stor köksö med vitmelerad bänkskiva (Technistone, Noble Carrara kvartskomposit), sittplatser även vid köksö. Stora fönster i tre väderstreck som ger ett fint ljus. Samtliga vitvaror är integrerade som diskmaskin, kyl och frys samt ugn. Induktionshäll med blått kakel ovan. Snygga spotlights i tak. Utgång till inglasade terrassen.

MASTER BEDROOM: Ljust sovrum med stora fönsterpartier. Generös garderob med skjutdörrar. Utgång till balkong.

SOVRUM 1, 2 & 3: Stora och fina sovrum med plats för säng och skrivbord. Stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Utgång till balkong från samtliga rum.

KLÄDKAMMARE: Generös klädkammare med gott om förvaring. Utgång till balkong.

BAD 1: Rymligt och ljust badrum med badkar. Beige klinkergolv och vitt kakel på väggar.  Handfat med vit kommod och stor spegel ovan med spotlights. Gott om förvaring. Handdukstork och golvvärme.
Direktanslutning till tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare.

BAD 2: Dusch med glasdörr. Grått klinkergolv och vitt kakel på väggar. Handdukstork och golvvärme.

Underbar skärgårdsmiljö med brygganläggningar och båtpirar. Härliga strandpromenader längs vattnet. Badholmen med en fin skyddad sandstrand på insidan av Badholmen och badbrygga ut mot havet. Längs bryggorna finner man de trevliga restaurangerna Bryggan och Pier 16. M3 gym ligger i området. Bra kommunikationer med nya Lidingöbanan till Ropsten eller skärgårdsbåtar in till stan och ut i skärgården. Småbåtshamn med möjlighet att hyra båtplats och sjöbodar. På gångavstånd finns skolor och dagis.

Renoveringar

2017 - Renoverat kök samt delvis nya vitvaror som mikro, spishäll, kyl och frys. Nya dörrar. Nytt golv i kök och entré.

Parkering

99 garageplatser. Går att hyra för 500 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
45 parkeringsplatser. På gatan krävs parkeringstillstånd.

Övriga utrymmen

Det finns tvättstuga och en gästlägenhet. Cykel-/ barnvagnsförråd.

Förening

I föreningen Gåshaga Pirar 1 ingår 102 lägenheter (varav 8 st i 4 parhus) samt därutöver tre uthyrningslokaler. Föreningens sexton huskroppar syns innanför den streckade linjen på skíssen Brf1 ovan. Besöksadresser i området finns på Värdshusvägen, Hamnvägen, Södra Hamnpromenaden, Slipvägen (jämna husnummer) samt Fyrvägen (endast garage).

Föreningen äger marken.

Juridisk person accepteras ej.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av ÖBF AB/SBC.

Överlåtelseavgift: 2,5% av basbeloppet (betalas av köparen)
Pantsättningsavgift: 1% av basbeloppet

I månadsavgiften ingår vatten, anslutning till (exkl. förbrukningskostnader) kabel-TV, IP-telefoni, bredband och intranät samt tillgång till P-plats.

Under 2016 har stamspolning skett av nästan alla lägenheters avloppssystem.

Hemsida; http://gashagapirar1.se/

Ny info från föreningen gällande tv och bredband

Nytt Telia avtal TV BB och IP telefoni fr o m 1 augusti 2018. Avtalet omfattar TV Lagom - BB 250/250 - IP telefoni. 

Förändringarna jämfört med nuvarande avtal är. 

Månadsavgiften sänks från 300 kr till 219 kr. 

TV – Lagom 43 TV kanaler 20 playkanaler och Telia play+ (utbudet var du vill på dator, padda och mobil nu även fritt i hela EU ) 

BB mer än dubbel hastighet 250/250 mot 100/10 idag. 

Telfoni oförändrad. 

Nuvarande utrustning utökas med ytterligare 1 st TV box Arris 4302 + 1 st router TG 799 xtreme till varje lgh 

OBS! TV boxarna och routrarna nuvarande och nya tillhör lägenheten och skall lämnas kvar vid avflyttning. 

ComHems analoga kanalutbud är oförändrat.

Gåshaga

I vackra Gåshaga bor du i en lugn och familjevänlig miljö med nära till vatten och möjlighet till en aktiv fritid. Hustegafjärden ligger öppen för bad, båtturer, vindsurfing och vattenskidåkning. Gåshaga är en utmärkt plats för barn att växa upp på. Skola och daghem finns på bara några minuters gångväg från din dörr och biltrafiken i området är begränsad.

I Gåshaga har en helt ny stadsdel byggts upp. Den är uppdelad i två huvudområden; Gåshaga Pirar, där huvuddelen av bebyggelsen är flerbostadshus, samt Gåshaga Strand med mestadels villor. Närheten till havet och det fina läget har präglat planeringen. Längs strandlinjen löper ett gång- och cykelstråk, och här hittar du även charmiga småbåtshamnar, nybyggda stenpirar, sjöbodar och flera fina restauranger.

På 20 minuter når du centrala Stockholm med bil, på 30 minuter med Lidingötåget eller T-banan. Med Waxholmsbolaget eller Cinderellabåtarna, båtresan tar ca 40-50 minuter in till Slussen eller Strömkajen vid Grand Hotel.

Allmänt om fastigheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Tv- internetutbud
Kabel-tv och bredband, Telia

Energiprestanda
110 kWh/Kvm och år

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Bostadsrätt

Uppvärmning
Fjärrvärme

Fönster
3-glas

Fakta

Pris
7 000 000 kr Högstbjudande
Avgift
5 301 kr/mån
Adress
Hamnvägen 4,
181 66 Lidingö
Område
Gåshaga
Storlek
Boarea: 131 Kvm
Antal rum
5 rum och kök
Våning
2 av 5
Hiss
Ja
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Byggnadsår
2001

Driftskostnader

Värme: 10 810 kr/år
El: 5 097 kr/år
Försäkring: 4 500 kr/år
Driftskostnader totalt: 20 407 kr/år