Hamnvägen 9, Gåshaga

Lidingö - Gåshaga - Ljus och luftig 3:a med sjöglimt i trevliga Gåshaga

Typ
Bostadsrätt - Lägenhet
Antal rum
3
Pris:
5 300 000 kr

Malin Thörn

Ansvarig Mäklare

Cecilia Mattsson

Reg. Fastighetsmäklare

Ljus och luftig 3:a med sjöglimt i trevliga Gåshaga. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med utgång till rymligt inglasat uterum samt uteplats mot grönområdet och vattnet, kvälls- respektive morgonsol. Två bra sovrum, utgång till längsgående balkong. Ett stenkast från morgondoppet på Badholmen. Gångavstånd till båtpendeln, tåget, M3gym, skärgårdsbåtarna, restauranger, mataffärer, skolor och förskolor.

Förening

I föreningen Gåshaga Pirar 1 ingår 102 lägenheter (varav 8 st i 4 parhus) samt därutöver tre uthyrningslokaler. Föreningens sexton huskroppar syns innanför den streckade linjen på skíssen Brf1 ovan. Besöksadresser i området finns på Värdshusvägen, Hamnvägen, Södra Hamnpromenaden, Slipvägen (jämna husnummer) samt Fyrvägen (endast garage).

Föreningen äger marken.

Juridisk person accepteras ej.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av ÖBF AB/SBC.

Överlåtelseavgift: 2,5% av basbeloppet (betalas av köparen)
Pantsättningsavgift: 1% av basbeloppet

I månadsavgiften ingår vatten, anslutning till (exkl. förbrukningskostnader) kabel-TV, IP-telefoni, bredband och intranät samt tillgång till P-plats.

Under 2016 har stamspolning skett av nästan alla lägenheters avloppssystem.

Hemsida; http://gashagapirar1.se/

 

Övriga utrymmen

Det finns tvättstuga och en gästlägenhet. Cykel-/ barnvagnsförråd.

Parkering

99 garageplatser. Går att hyra för 500 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
45 parkeringsplatser. På gatan krävs parkeringstillstånd.

Gåshaga

I vackra Gåshaga bor du i en lugn och familjevänlig miljö med nära till vatten och möjlighet till en aktiv fritid. Hustegafjärden ligger öppen för bad, båtturer, vindsurfing och vattenskidåkning. Gåshaga är en utmärkt plats för barn att växa upp på. Skola och daghem finns på bara några minuters gångväg från din dörr och biltrafiken i området är begränsad.

I Gåshaga har en helt ny stadsdel byggts upp. Den är uppdelad i två huvudområden; Gåshaga Pirar, där huvuddelen av bebyggelsen är flerbostadshus, samt Gåshaga Strand med mestadels villor. Närheten till havet och det fina läget har präglat planeringen. Längs strandlinjen löper ett gång- och cykelstråk, och här hittar du även charmiga småbåtshamnar, nybyggda stenpirar, sjöbodar och flera fina restauranger.

På 20 minuter når du centrala Stockholm med bil, på 30 minuter med Lidingötåget eller T-banan. Med Waxholmsbolaget eller Cinderellabåtarna, båtresan tar ca 40-50 minuter in till Slussen eller Strömkajen vid Grand Hotel.

Planlösning

HALL: Platsbyggda garderober i vitt med goda förvaringsmöjligheter. Bra avhängningsmöjligheter vid entré. Genomgående mörka trägolv och ljusa väggar.

VARDAGSRUM/MATPLAST: Öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matplats. Stora fina i tre väderstreck fönsterpartier som skapar ett fint ljusinsläpp. Gott om plats för soffgruppsdel och matplatsdel. Matplats med plats för större middagssällskap, stora härliga fönster i tre väderstreck ut mot grönområde med sjöglimt.

KÖK: Ljust kök i ek med bra arbetsytor. Svart sten bänkskiva med vitt kakel ovan samt fönster som ger ett fint ljus. All maskinell utrustning i rostfritt från Electrolux som inbyggd micro, ugn, kyl, frys och integrerad diskmaskin. Utgång till stort inglasat uterum. Snygga spotlights i tak.

MASTER BEDROOM: Ljust sovrum med stora fönsterpartier. Generös klädkammare i anslutning till sovrummet. Utgång till längsgående balkong. Ljus heltäcknigsmatta.

SOVRUM/KONTOR: Ljust sovrum alternativt kontor med utgång till stor härlig uteplats mot grönområde och fin utsikt mot vattnet.

BADRUM: Rymligt och ljust badrum med badkar. Ljusgrått klinkergolv och vitt/grått kakel på väggar.  Handfat med vit kommod och stor spegel ovan. Tvättmaskin Cylinda och torktumlare AEG. Svart stenskiva med skåp ovan. Handdukstork och fönster som ger ett fint ljusinsläpp i badrummet.

Underbar skärgårdsmiljö med brygganläggningar och båtpirar. Härliga strandpromenader längs vattnet. Badholmen med en fin skyddad sandstrand på insidan av Badholmen och badbrygga ut mot havet. Längs bryggorna finner man de trevliga restaurangerna Bryggan och Pier 16. M3 gym ligger i området. Bra kommunikationer med nya Lidingöbanan till Ropsten eller skärgårdsbåtar in till stan och ut i skärgården. Småbåtshamn med möjlighet att hyra båtplats och sjöbodar. På gångavstånd finns skolor och dagis.

Allmänt om fastigheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Tv- internetutbud
Kabel-tv och bredband, Telia

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Bostadsrätt

Uppvärmning
Fjärrvärme

Fönster
3-glas

Fakta

Pris
5 300 000 kr //Hbj
Avgift
3 951 kr/mån
Adress
Hamnvägen 9,
181 66 Lidingö
Område
Gåshaga
Storlek
Boarea: 85 Kvm
Antal rum
3 rum och kök
Våning
1 tr av 5
Hiss
Ja
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Byggnadsår
2000-2001