OBJEKTET ÄR SÅLT

Korsfararvägen 26, Gångsätra

Lidingö - Gångsätra - Charmigt och nyrenoverat - Insynsskyddat - Oinredd vind om 20 kvm

Typ
Friköpt - Småhus
Antal rum
4
Boarea
111 Kvm
Tomtarea
204 Kvm
Pris:
7 500 000 kr

Anna Ski

Ansvarig Mäklare

Emma Bergsten

Mäklarassistent

Elegant, välrenoverat radhus om 111 kvm samt oinredd vind om 20 kvm. Lugnt, insynsskyddat läge invid gångvägar till kommunikationer och lekplatser. Smakfullt, rymligt kök med dubbla altandörrar ut till altan. Charmigt ljust vardagsrum med braskamin och utgång till insynsskyddad altan och trädgård. Härlig rymlig altan på framsidan med kvällssol och markis. Övre plan med 3 sovrum, badrum och oinredd vind. Utomhusförråd, p-plats. Luftvärmepump. Gångavstånd till skolor, förskolor, mataffärer och Långängens naturreservat.

Planbeskrivning

Tillfälle att förvärva ett av de mycket populära radhusen i Stockby/Gångsätra, granne med naturreservatet Långängen. Huset är nyrenoverat med en totalyta om ca 111 kvm. Trevlig och ljus sällskapsdel med braskamin och nya altandörrar ut till insynsskyddad trädgård med uteplats. Nytt rymligt kök med gott om förvaring och bra arbetsytor och matbord för 6-8 personer, dubbla altandörrar ut till den stora altan med stor markis. Radhuset har idag, tre bra sovrum samt en oinredd vind. Planlösningen kan enkelt ändras till 4 bra sovrum. Gäst wc på entréplanet. Rymlig tvättstuga, förråd. Bra med plats i hallen. Lättskött tomt med soliga uteplatser. Förrådsdel på framsidan med plats för cyklar och utemöbler. Carport  i nuläget, skulle man vilja kan det enkelt göras om till ett uterum. Fiber finns indraget till huset. Mycket lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till skolor, förskolor, naturreservatet, Kottlasjön, ridhus, sporthallar, restauranger, kommunikationer och mataffärer. Byggår 1977. Ett underbart boende i en härlig miljö!

Välkommen in i detta mycket välplanerade och rymliga radhus som präglas av mycket ljus och rymd. Huset har genomgående trägolv samt klinkergolv i våtutrymmen. Golvvärme i köket. Nylagt trägolv på entréplanet och genomgående nya fönster. Samtliga hushållsmaskiner, tvättmaskin och torktumlar kommer från Cylinda. 

Allmänt om fastigheten

Taxeringsvärde totalt
3 519 000 kr

Taxeringskod
220

Fastighetsbeteckning
SVÄRDSMEDALJEN 10

Boendeform
Friköpt - Småhus

Tv- internetutbud
Fiber

Pantbrev
10 st om totalt 4 301 250 kr

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Radhus

Fasad
Trä

Tak
Betongpannor

Stomme
Trä

Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Plåtarbete
Lackerad plåt

Fönster
3-glas

Fakta

Pris
7 500 000 kr Högstbjudande
Adress
Korsfararvägen 26,
181 40 Lidingö
Område
Gångsätra
Storlek
Boarea: 111 Kvm
Tomtarea: 204 Kvm
Antal rum
4 rum och kök
Byggnadstyp
Radhus
Byggnadsår
1977
Planbestämmelser
Stadsplan: Gångsätra och koltorp(kv nordstjärnan) (1977-03-14) (1977-03-14)
Servitut
fnr_010346594 Gemensamhetsanläggning Lidingö LIDINGÖ GA:18