OBJEKTET ÄR SÅLT

Radiovägen 15, Dalénum

- Lidingö, Dalénum - Välplanerad hörnlägenhet - 4:a - 102 kvm -

Typ
Bostadsrätt - Lägenhet
Antal rum
4
Pris:
5 050 000 kr

Anna Ski

Ansvarig Mäklare

Trivsam hörnlägenhet med utsikt mot gården & skogen - Privat & insynsskyddad - Stor balkong om 8 kvm - Rymligt kök - 3 sovrum - 2 klädkammare - 2 badrum - Tvättstuga - 102 kvm - Byggår 2012 - Garageplats finns att hyra -

Interiör

INERIÖR

Vacker, luftig och väldisponerad hörnlägenhet, byggår 2012 av JM. Hörnlägenheten omfattar 102 kvm och har en stor balkong om ca 8 kvm. Lägenheten är smakfullt inredd med högt ställda krav på utförande och material. Arkitekturen är stilren och genomtänkt och med sin generösa takhöjd och flertalet fönsterpartier ger detta lägenheten en hemtrevlig atmosfär och skapar möjlighet till ett härligt boende. Vardagsrum med utgång till balkongen och öppnar upp till ett mycket rymligt kök.  3 sovrum, 2 klädkammare och 2 badrum varav det ena med badkar och det andra med tvättmaskin, torktumlare och arbetsyta. Insynsskyddad våning med utsikt mot en fin gård, skog och med gångavstånd till allt. Välmående förening. Hissen går ner till garaget och det finns platser där att hyra för 1000 kr/månad. Mycket bra förening som sköter om trädgård, snöskottning, sopsorteringen i huset tar hand om allt, även grovsopor. Stort förråd tillhör lägenheten.

Utrustning

Kök

Stilrent, ljust kök från Vedum med släta luckor, aluminiumbeslag, grå bänkskiva och stående, grå kakelplattor i storleken 300x600 mm. Köket är utrustat med rostfria vitvaror från Siemens och har funktioner som induktonshäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn i högskåp, helintegrerad diskmaskin och avfallskvarn.

Golv

I alla rum, utom i våtutrymmena, ligger en mattlackad ekparkett i fin varm kontrast till de vitmålade väggarna.

Badrum

Två stora badrum, varav det ena med badkar och det andra med dusch och tvättavdelning.

Båda badrummen är helkaklade badrum med badrumsgolv med kvadratiskt klinker i en varm grå ton. På väggarna är det lagt ett större vitt liggande kakel i storleken 250x400 mm som matchas med en vit kommod och stilren blandare från Tapwell.

Tvättutrustning

I det badrummet närmast köket finns tvättmaskin och torktumlare under en praktiskt arbetsbänk.

Klädkammare och Elfa garderober

Lägenheten erbjuder mycket god förvaring såsom två klädkammare. I hallen en praktiskt skjutdörrsgarderob. I det största sovrummet finns en garderobsvägg med skjudörrar.

Hall

Säkerhetsdörr, vilket ger en tryggare och tystare boendemiljö och ett ökat brandskydd.

Allmänt om fastigheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Tv- internetutbud
Telia

Byggnadssätt

Uppvärmning
Fjärrvärme

Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)

Fönster
2-glas och 3-glas

Fakta

Pris
5 050 000 kr
Avgift
5 463 kr/mån
Adress
Radiovägen 15,
181 55 Lidingö
Område
Dalénum
Storlek
Boarea: 102 Kvm
Antal rum
4 rum och kök
Våning
4 av 7
Hiss
Ja
Byggnadsår
2012