Prismastigen 5, Dalénum

Lidingö - Dalénum - Frontline med fantastisk utsikt över vattnet - Med bästa sydläge!

Typ
Bostadsrätt - Lägenhet
Antal rum
3
Pris:
7 850 000 kr

Malin Thörn

Ansvarig Mäklare
Visning
  • Söndag 27/1 14:45 - 15:30

Frontläge med spektakulär sjöutsikt! Underbar 3:a med toppläge och stor härlig terrass i söderläge med magisk utsikt från samtliga rum. Ljus och modern lägenhet i en vacker och naturnära miljö på Lidingö. Lägenheten är perfekt planerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Genomgående hög standard med tidlösa material, smakfulla färgval och vackra parkettgolv. Snyggt ljust kök från Marbodal. Vardagsrum med plats för soffgrupp och matplats samt utgång till härlig solig terrass. Två rymliga sovrum och två badrum. Ett perfekt boende, direkt på strandpromenaden och sol hela dagen. Närhet till Lidingö centrum med dess utbud av restauranger och butiker. I området finns mataffär, Sats och Restaurang 450 Gradi i grannhuset på strandpromenaden. Lugnt, naturnära och skärgården runt hörnet och även närheten till City. Bra kommunikationer med båt och spårvagn, 5 min promenad till Lidingöbanan och SL-båten går precis nedanför vid kajkanten och tar ca 30 min till city och Nybroplan.

Planlösning

Välkomna till denna härliga 3:a, fronline med stor härlig balkong i söderläge och en fantastisk utsikt över vattnet från hela lägenheten!

HALL: Hall med god förvaring. Garderob med spegelskjutdörrar. Genomgående ljusa väggar och mattlackat ekgolv.

VARDAGSRUM: Ljust och härligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Utgång till balkong i fantastiskt söderläge med fantastisk utsikt över vattnet.

KÖK: Ljusgrå Marbodal köksluckor och bänkskivan i passande och elegant val i laminat, Mörk drivved, 579, Marbodal. Köket är utrustat med rostfria vitvaror som ugn, micro, kyl och frys, integrerad diskmaskin, allt från Siemens. Fläkt i rostfritt från Franke samt induktionshäll.

MASTERBEDROOM: Rymligt sovrum, garderob med spegelskjutdörrar.

SOVRUM 1: Rymligt sovrum, garderob med spegelskjutdörrar.

BADRUM 1: Badrum med vitkaklade väggar och grått klinkergolv. Handfat med kommod i ekfanér och spegel ovan. Dusch hörna med fondvägg i glaserat tegel, toalett och torkställning. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens placerad under praktisk bänkskiva i ek natur. Gott om förvaring. Värmeslingor i golv. 

BADRUM 2: Badrum med dusch. Vitkaklade väggar och grått klinkergolv. Handfat med vit kommod och spegel ovan.

Bilplats

Under huset byggs ett garage och parkeringsplatserna nås enkelt med hiss direkt från våningsplanet. Det finns totalt 118 garageplatser som går att hyra till en kostnad om 1 000 kr/månad och 6 öppna parkeringsplatser som går att hyra till en kostnad om 700 kr/månad. Parkering i området kan också ske både kostnadsfritt och mot p-skiva på gator i området. På gården finns cykelparkering.

Föreningen

Brf Kajtorget Dalénum. I föreningen finns 141 lägenheter varav samtliga upplåts med bostadsrätt. Det finns även 2 hyresrättslokaler. En gård som omsluts av fastighetens hus rymmer sittbänkar, hängmattor, grönytor och lekmöjligheter för barnen och därmed en naturlig mötesplats och kvarterets hjärta. Från gården är det bara några få trappsteg ner till den nyanlagda kajpromenaden.

Föreningen köpte fastigheten (äger marken) i samband med byggnationen.

I föreningen finns barnvagnsrum och cykelrum samt källsortering av sopor.

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 138 kr som betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 455 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2018.

Tv och bredband

Föreningen tecknar avtal med Telia gällande sk Triple-Play abonnemang. Detta faktureras genom obligatorisk månadskostnad om 220 kr. En digitalbox per lägenhet för TV ingår.

Båtplats

Möjlighet till båtplats finns alldeles intill, ca 5 min promenad längs strandkanten.

Allmänt om fastigheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Tv- internetutbud
Föreningen är ansluten till TV och bredband via Telia.

Energiprestanda
79 kWh/kvm och år kWh/Kvm och år

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Bostadsrätt

Uppvärmning
Fjärrvärme

Fönster
3-glas

Fakta

Pris
7 850 000 kr Högstbjudande
Avgift
4 726 kr/mån
Adress
Prismastigen 5,
181 55 Lidingö
Område
Dalénum
Storlek
Boarea: 80 Kvm
Antal rum
3 rum och kök
Våning
2 av 5
Hiss
Ja
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Byggnadsår
2018

Driftskostnader

El: 4 800 kr/år
Vatten/Avlopp: 1 900 kr/år
Försäkring: 3 500 kr/år
Driftskostnader totalt: 10 200 kr/år
Då bostadsrätten ännu inte tagits i bruk så har schablonkostnader använts.