Odenvägen 34, Torsvik

Lidingö - Centrum - Rymlig lägenhet med balkong.

Typ
Bostadsrätt - Lägenhet
Antal rum
3
Pris:
5 495 000 kr

Malin Thörn

Ansvarig Mäklare
Visning
  • Onsdag 26/1 11:30 - 12:00 Välkommen på visning

Mycket trevlig lägenhet om ca 84 kvm med balkong. Två bra sovrum, badrum, trevligt kök med matplats och ett stort rymligt vardagsrum med burspråk. Hela lägenheten är mycket ljus med många fönster i två väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Fastigheten är byggd 1995. Fjärrvärme. Ett väldigt bra och centralt läge med hela Lidingö centrums utbud samt ett flertal bussar som går både till Ropsten och runt om Lidingö. Närhet även till natur och trevliga promenadstråk.

Planlösning

Trevlig gård som rymmer bänkar, grönytor och lekmöjligheter för barnen och blir en naturlig mötesplats och kvarterets hjärta. Från gården är det bara några få trappsteg ner till Lidingö Centrum eller med hiss om man så önskar. Perfekt läge i Lidingö centrum, med närhet till all tänkbar service. Dessutom mycket bra kommunikationer. Detta boende passar både paret och den äldre som önskar ett bekvämt och trevligt boende i eftersökt läge med omedelbar närhet till Lidingö Centrum.

 

HALL 

Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Genomgående ljusa väggar och fina golv.

 

VARDAGSRUM 

Trevligt vardagsrum med fint burspråk. Ljust och fint vardagsrum med ljusa väggar och fint trägolv. 

 

KÖK 

Snyggt och nyrenoverat kök med skåp och luckor i äppelblom och vitt kakel. Gott om förvaring både i form av över- och underskåp samt bra arbetsyta. Plats för matbord för ca 6 personer. Maskinell utrustning finns i form av kyl och frys, spis, diskmaskin med ugn och köksfläkt.

 

MASTERBEDROOM

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt sängbord. Garderobsvägg med vita skåpsluckor. 

 

SOVRUM 

Rymligt och ljust sovrum med plats för säng och skrivbord. Ljusa väggar och fint trägolv.

 

BADRUM 

Badrum med vitt kakel på väggarna samt linoleummatta på golvet. Badkar samt handfat och spegelskåp ovan. Tvättmaskin och torktumlare med bra avlastningsbänk.

 

FÖRRÅD 

Säljaren disponerar idag ett förråd.

Föreningen

Allmänt om föreningen

Välkommen till Bostadsrättsföreningen Odengården - Lidingö!

Bostadsrättsföreningen Odengården - Lidingö registrerades 2014-01-16. Föreningens fastigheter förvärvades 2015-04-14. Föreningen bildades redan 2002 och är ägare till fastigheterna Oden 22 och 24, efter en tredimensionell delning, där merparten av butikslokalerna i Centrum avskildes från föreningens bostäder. Byggnadsåret är 1995. Föreningens fastigheter består av tre trappuppgångar i flerbostadshus, Odenvägen 10-12 och 34 samt 36 radhusliknande bostäder på Odenvägen 14-32, 36-50. Butikslokaler finns på Odenvägen 2-8 samt Stockholmsvägen 53. Föreningen består av totalt 83 lägenheter, på mellan 45 och 134 kvadratmeter, varav 79 är upplåtna med bostadsrätt och fyra med hyresrätt. Uppdelningen är 36 lägenheter i låghus och 47 lägenheter i höghus. Nästan alla lägenheter i de tre högre bostadshusen har balkong, medan lägenheterna i de lägre husen har altan och/eller uteplats. 
Bostadsrättsföreningen äger några affärslokaler i Oden 22, med hyresgäster som SEB, Princess-konditoriet, Lifestyle och Anna Ski mäkleri samt några förråd.

Den totala byggnadsytan uppgår till 7 458 kvm, varav 6 242 kvm utgör lägenhetsyta och 1 216 lokalyta. Av bostadslägenhetsytan är 331 kvm hyresbostäder ägda av föreningen.

Ett mycket centralt och optimalt belägna kring en grönskande innergård ovanför Lidingö Centrum. Husen byggdes, liksom övriga Lidingö Centrum, 1995 och ligger med en egen grön innergård på ena sidan och utsikt mot området runt Centrum på den andra. 
På innergården har föreningen tillgång till en länga med förråd, gemensam tvättstuga och samlingslokal. Vid infarten från Odenvägen, finns en stor parkering för medlemmarnas bilar.

Fastighetens tekniska beskrivning tillsammans med en underhållsplan togs fram vid förvärvet. Senare genomgångar och besiktningar tillsammans med detta, utgör underlag för den undershållsplan som tagits fram för år 2018-2022.

Utfört/eller planerat underhåll och reparationer: 
- 2019 Renovering värmecentral. Plåtarbeten franska balkonger. Renovering efter vattenskada. 
- 2018 Löpande underhåll portar. 
- 2016 Installation av fiber. Trapphusbelysning. Förbättring träskärmar, räcken etc. Nya termostater Oden 24 samt injustering Oden 22. Lekplats. Spolning av avlopp. Ompackning av hiss. Utbyte av "radhusfläktar". Värmecentraler. Utfört underhåll av värme,

I och med framdragningen av Norra länken till Ropsten 2014 förkortades bilfärden mellan Lidingö och den övriga Stockholmsregionen ordentligt, vilket har gjort Lidingö - "Hälsans Ö" - ännu mer attraktiv för boende och besökare.

Område

Lidingö Centrum är ett trevligt mindre utomhuscentrum som byggdes 1995 och har ett bra utbud av bl.a klädaffärer, restauranger, bibliotek, heminredning, teknikaffärer, bokahandel, apotek, mataffärer och systembolag. Centrumföreningen är en aktiv förening som bl.a ordnar trevliga aktiviteter vid våra högtider. 

Här har man även ett flertal bussar att välja på om man ska till Ropsten eller runt på Lidingö. Det finns även ett flertal skolor och förskolor i dess närhet att välja på.

Lidingö centrum ligger i stadsdelen Hersby som till stor del består av äldre villor. Området stdsplanerades 1913.

Från centrum är det promenadavstånd till den vackra villabebyggelsen samt även till trevliga promenadstråk vid golfbanan eller kyrkviken.

 

Bilplats

Boendeparkering i området: P-plats ute 600kr/mån, carport 800kr/mån. P-plats i garaget under Coop 1 200kr/mån. Kö till samtliga platser fn. 

https://www.pservice.se/

Allmänt om fastigheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Tv- internetutbud
Com hem/Ownit

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Bostadsrätt

Uppvärmning
Fjärrvärme

Fakta

Pris
5 495 000 kr Högstbjudande
Avgift
4 336 kr/mån
Adress
Odenvägen 34,
181 32 Lidingö
Område
Torsvik
Storlek
Boarea: 84 Kvm
Antal rum
3 rum och kök
Hiss
Ja
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Byggnadsår
1995