Södra Kungsvägen 228, Brevik

Lidingö - Brevik - Trevlig 5:a i etage - Balkong samt stor altan

Typ
Bostadsrätt - Lägenhet
Antal rum
5
Pris:
5 500 000 kr

Malin Thörn

Ansvarig Mäklare
Visning
  • Söndag 20/10 12:30 - 13:15
  • Måndag 21/10 17:00 - 17:30

Trevlig 5:a i etage med både balkong och altan. Fönster i tre väderstreck som ger en ljus och trevlig lägenhet. Attraktivt belägen invid Breviks Centrum. Här bor du bekvämt i en välskött förening, i ett hus byggt 1992 med både hiss, tvättstuga och tillgång till parkering. Lägenheten består av ett generöst vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till inglasad balkong. Tre till fyra sovrum. Modernt kök med utrymme för matplats. Två stora badrum. Klädkammare och gott om förvaring. Närhet till dagis, skolor, underbart park område, service, kommunikationer och Breviks Badet. Välkommen till Södra Kungsvägen 228!

Planlösning

Välkomna till denna trevlig 5:a i etage med både inglasad balkong och altan. Tre till fyra sovrum samt två stora badrum. Samtliga rum med fina elementskydd i vitt. Attraktivt belägen invid Breviks Centrum. Här bor du bekvämt i en mycket välskött förening.

 

Entréplan

 

Hall: Trevlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Klinkergolv i entré och hall. Larm finns installerat vid entré, leverantör är Sector Alarm. I anslutning till entré finns även en rymlig klädkammare.

 

Bad 1: Helkaklat badrum i vitt och grått med bubbelbadkar. Tvättställ med spegelskåp ovan. Tvättmaskin från Husqvarna samt handdukstork.

 

Tv-rum: Bra tv-rum som lätt kan göras om till ett sovrum om så önskas.

 

Kök: Trevligt kök i ek med bra förvaring och goda avlastningsytor, fint vitrinskåp med belysning. Vitvaror som spis (ny från år 2018), integrerad diskmaskin från Miele, kyl och frys från LG. Fint kakel i vitt och blått ovan köksbänk i ek. Fönster i två väderstreck som ger ett ljust och trevligt kök. Bra matplats för 4-6 personer.

 

Vardagsrum: Stort och härligt vardagsrum med fönster i tre väderstreck som ger ett ljust och fint rum. Plats för både soffgrupp och matplats om så önskas. Utgång till inglasad balkong. Ljusa väggar och fint ekgolv.

 

Sovrum 1: Sovrum med plats för säng och skrivbord. Ljusa väggar och ekgolv.

 

Nedre plan

 

På nedre plan finns även separat entré till lägenheten med garderobsvägg och klädkammare i anslutning till entrén. I anslutning till trappan finns ett stort och bra förrådsutrymme. Genomgående ljusa väggar och ekgolv. Fina elementskydd i vitt i samtliga rum.

 

Sovrum 2: Bra sovrum med hörnfönster. Ljusa väggar och ekgolv.

 

Allrum/sovrum 3: Stort och fint rum som tidigare använts som sovrum med walkin closet. Garderobsdörrar i vitt och ek med belysning i walkin closet. Rummet är stort och rymligt och lätt avdelas till både sovrum och tv-rum om så önskas, se alternativ planlösning. Utgång till stor och insynsskyddad altan.

 

Bad 2: Fint badrum i vitt och blått med dusch. Dubbelhandfat med kommod i ek och fint spegelskåp ovan. Golvvärme och handdukstork.

Föreningen

Äpplet 1-5
Brf Äpplet 1-5 bildades 2001 och består idag av fem flerbostadshus belägna på Södra Kungsvägen 228 och 230, Äppelstigen 2 och 4 samt Västra Allén 16. Föreningen upplåter idag 74 lägenheter med bostadsrätt.

 

I varje hus finns källar- och vindsförråd, en tvättstuga samt barnvagns- och cykelförråd i källarplan, även i gårdshusen finns förrådsrum för cyklar och barnvagnar. På Södra Kungsvägen 228 finns en grovtvättstuga för alla medlemmar att nyttja. I föreningen finns också ett grovsoprum att nyttja, beläget vid Västra allén 16 och p-platserna vid Södra Kungsvägen 228.

Bilplats

P-plats med el eller utan el. Priset med el 250:- och utan el 200:-/månaden. Föreningen har 5 p-platser som är avsedda för korttidsparkerande gäster, max 4 tim. På Södra Kungsvägen 228 och 230 finns en allmän parkering där man får parkera 12 tim.

Allmänt om fastigheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Tv- internetutbud
Com hem

Energiprestanda
105kWh/m2,år kWh/Kvm och år

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Bostadsrätt

Uppvärmning
Fjärrvärme

Fönster
3-glas

Fakta

Pris
5 500 000 kr Högstbjudande
Avgift
6 780 kr/mån
Adress
Södra Kungsvägen 228,
181 62 Lidingö
Område
Brevik
Storlek
Boarea: 155.5 Kvm
Antal rum
5 rum och kök
Hiss
Ja
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Byggnadsår
1992

Driftskostnader

El: 9 075 kr/år
Försäkring: 2 452 kr/år
Driftskostnader totalt: 11 527 kr/år