OBJEKTET ÄR SÅLT

Klippuddsstigen 4, Brevik

Lidingö - Brevik - Tillfälle att förvärva eftertraktad etagevåning med havsutsikt

Typ
Bostadsrätt - Lägenhet
Antal rum
3
Pris:
10 000 000 kr

Anna Ski

Ansvarig Mäklare

Välkomna till denna unika etagevåning om ca 115 kvm + 7 kvm biarea på tre våningsplan belägen i populära Brevik. Matsal och kök i öppen planlösning med charmiga snedtak och havsutsikt. Plan 2 med generöst sovrum, teglad öppen spis och vackra burspråk. Badrum. Plan tre med sällskapsrum, högt i tak, fönster från golv till tak och med utgång till stor takterrass med magnifik havsutsikt.

Planlösning

Möjlighet att förvärva fantastisk etagevåning i populära Brevik med milsvid utsikt över Stockholms inlopp!

 

ENTRÉPLAN/PLAN 1: 

MATPLATS/KÖK: Matplats och kök i öppen planlösning. Ljusgråa ytskikt, stora fönsterpartier med vacker utsikt över Stockholms inlopp. Plats för stor matgrupp och/eller loungedel. Kök med luckor i ljusgul kulör, goda arbetsytor och stora fönster. Snedtak. Skafferi. Bänskriva i ek. 

PLAN 2:

SOVRUM: Generöst sovrum med teglad öppen spis och fantastiskt ljusinlsläpp från vackra burspråk. Gråmålade ytskikt. Ekparkett på golv. Möjlighet att dela rummet i två. 

BADRUM: Badrum med både dusch och badkar. Handdukstork. WC. Tvättmaskin och torktumlare från Miele.Vitt klinker på väggarna och blått kakel på golvet. Handfat med kommod. 

PLAN 3: 

SÄLLSKAPSRUM: Ljust och rymligt sällskapsrum med högt i tak. Fönsterpartier från golv till tak med utgång till generös takterrass. Ekparkett. Ljusa ytskikt. 

 

Förening

Föreningens namn är Bostadsrättsföreningen Gripen, 716422-7139. Det är en äkta bostadsrättsförening. 

Föreningen har 17 lägenheter och samtliga upplåts med bostadsrätt. Lägenheterna är inrymda i fyra byggnader, Villa Klippudde, två parhus och ett radhus. Det finns inga kommersiella lokaler. 

1994-1995 renoverades villan, byggdes om till fem bostadsrätter. Under samma tid uppfördes övriga byggnader utmed stranden. Under 2014-2015 genomfördes relativt omfattande renoveringar. Under 2015 har en av tillfartsvägarna lagts om, värme är nerlagd i vägen och därefter har vägen asfalterats. Genom omläggningen av vägen har framkomligheten för gående och motorfordon förbättrats, i synnerhet under vintertid. 

 

Allmänt om fastigheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Tv- internetutbud
Telia

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Bostadsrätt

Uppvärmning
Vattenburen bergvärme

Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)

Fakta

Pris
10 000 000 kr Högstbjudande
Avgift
6 596 kr/mån
Adress
Klippuddsstigen 4,
181 65 Lidingö
Område
Brevik
Storlek
Boarea: 115 Kvm
Antal rum
3 rum och kök
Våning
2
Hiss
Ja
Byggnadstyp
Bostadsrätt