OBJEKTET ÄR SÅLT

Löparstigen 5a, Lidingö - Brevik

Lidingö - Brevik - Modern Klassiker – Nordisk design -

Typ
Friköpt - Småhus
Antal rum
8
Boarea
229 Kvm
Biarea
43 Kvm
Tomtarea
1076 Kvm
Pris:
15 650 000 kr

Anna Ski

Ansvarig Mäklare

Cecilia Mattsson

Reg. Fastighetsmäklare

Gedigen byggmästarvilla, totalrenoverad i samråd med arkitektfirman Sandell Sandberg. Fri utsikt över Breviksängen. Barnvänlig tomt i rakt söderläge, växthus. 4 - 5 sovrum, 3 badrum, bastu, öppen spis, stora fönsterpartier från golv till tak. Del i tennisbana. Garage och bergvärme. Ett fantastiskt boende i en naturnära miljö med närhet till båthamn, skolor, kommunikationer och mataffärer.

Beskrivning

Av denna gedigna byggmästarvilla från 1946, skapade arkitektfirman Sandell Sandberg ett modernt välplanerat boende.

Underbart smakfull och genomtänkt familjevilla med en totalyta på 272 kvm. Uppväxt vacker, barnvänlig tomt om 1087 kvm med gräsmattor, fruktträd, uteplatser och växthus i anslutning till altanen vid matsalen/köket. Villan präglas av ett härligt ljus och en underbar rymd i både sällskaps - och sovrumsdelarna. Entrédörr och garagedörr är båda special ritade och tillverkade i ek. Villan har i souterängplan entré/hall, sällskapsrum med öppen spis, toalett och bastu med knappmosaik, rymlig tvättstuga och förråd. Garaget har klinkergolv och fungerar perfekt som groventré för barnfamilj. En vacker detalj är de special designade frostade glasdörrarna. På denna våning finns också genomtänkt förvaring och förrådsutrymmen.  

  En trappa upp hittar vi den “sociala” delen, ett fantastiskt kök/matsalsdel med fönster från golv till tak som skapar kontakt med uteplatsen. En smakfull detalj är jalusierna vilka löper längsmed altanen och kan enkelt dras för, när solen ligger på. Köket är byggt i rå sågad ek och har en modern klassisk design, bänkskivor och stänkskydd i Carrera marmor och övriga material är rostfritt. Det öppna köket ansluter också till vardagsrummet, där finns öppen spis och balkong. Invid köket ligger ett större sovrum/tv rum med inbyggda garderober. Sobert badrum med dusch och badkar, även här special ritat för huset i materialen sågad marmor och ek. På översta våningen finner vi tre sovrum varav två med platsbyggda sängar. Övervåningen har också dusch och toalett i samma design, sågad marmor och ek. Här finns också två franska balkonger, special ritade för huset och en ingång till ett rymligt vindsutrymme.  Bergvärme.  Andel i  Tennisbanan som  ligger snett över gatan ingår i köpet av huset. Runt knuten ligger Breviks IP, Båtklubben och Sjöscouterna.

Allmänt om fastigheten

Taxeringsvärde totalt
5 840 000 kr

Taxeringskod
220

Fastighetsbeteckning
TRÄDGÅRDEN 3

Boendeform
Friköpt - Småhus

Tv- internetutbud
Fiber

Pantbrev
14 st om totalt 5 000 000 kr

Energiklass

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Villa

Uppvärmning
Bergvärme

Ventilation
Självdrag

Fasad
Puts

Tak
Alu zink

Bjälklag
Betong/trä

Stomme
Dubbla tegelmurar med luftspalt

Grundmur
Betonghålsten

Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Plåtarbete
Lackerad plåt

Grundläggning
Grundsulor

Fönster
3-glas

Fakta

Aktuellt bud
16 450 000 kr
Pris
15 650 000 kr
Adress
Löparstigen 5a,
181 62 Lidingö
Område
Lidingö - Brevik
Storlek
Boarea: 229 Kvm
Biarea: 43 Kvm
Tomtarea: 1076 Kvm
Antal rum
8
Byggnadstyp
Villa
Byggnadsår
1945
Planbestämmelser
Tomtindelning: Trädgården (1940-08-16) Stadsplan: Brevik (1936-11-20) (1936-11-20)

Driftskostnader

Värme: 35 000 kr/år
Vatten/Avlopp: 5 850 kr/år
Renhållning: 3 500 kr/år
Försäkring: 8 000 kr/år
Driftskostnader totalt: 52 350 kr/år