OBJEKTET ÄR SÅLT

Banvägen 21A, Brevik

- Lidingö, Brevik - 5.a - Sekelskiftesvåning - Stor trädgård & uteplatser -

Typ
Bostadsrätt - Lägenhet
Antal rum
4
Pris:
6 250 000 kr

Anna Ski

Ansvarig Mäklare

Underbar barnvänlig trädgård med fruktträd och bärbuskar.

Banvägen 21A

I vacker sekelskiftesfastighet i populära Brevik bjuds härlig sällskapsvåning med optimal planlösning om 130 kvm. Genomgående planlösning med upp till 4 sovrum. I det mycket trivsamma och generösa köket, flankerat av ett sovrum, har man gott om arbetsytor och en generös matplats samt ett vardagsrum med balkong. Dessa tre rum ligger i fil med en härlig fri södervy. Mot innergården ligger två väldisponerade sovrum och ett stort lyxigt badrum med badkar och dubbelhandfat, duschhörna och bastu. Om man har behov av ytterligare ett sovrum går det att återställa badrummet till ett rum. Trägolvet i stora badrummet är bevarat under klinkern. I det ursprungliga badrummet har man idag installerat en tvättstuga. I den välkomnande hallen finns det såväl en gästwc som ett rymligt och inrett förråd. Tidstypiska detaljer som högt i tak, fiskbensparkett, kvistfria trägolv, eleganta spegeldörrar, stuckatur och stora, vackra, spröjsade fönster inger atmosfär. 2003/2004 Totalrenoverades våningens eldragningar, golv, ytskikt, kök och badrum samt wc. 

Ett mycket eftertraktat boende två trappor upp i representativ fastighet med byggår 1914
Förstklassig förening med synnerligen god ekonomi och alla stora renoveringar genomförda. Brf Breviksblocket bildades 1976 och förvärvade fastigheten samma år. Totalt finns det 17 lägenheter i föreningen, alla upplåtna med bostadsrätt. Fastigheten uppfördes år 1912-14 på uppdrag åt AGA.

 

 

Föreningens genomförda renoveringar:
2010 Stamrenovering och renoverad wc samt tvättstuga med bl a nytt kakel/klinker.  
2012 Tak
2014 Fönsterrenovering.
3 garageplatser (kö), parkeringsplatser med eller utan elstolpe. Tillgång till "odlingslott". Gemensamt kryddland. Trädgården har fina fruktbärande bigarrå- & äppelträd, lummiga syrénbersåer, rönnbärsträd, nyponrosor och 3-4 sittgrupper så att flera sällskap kan njuta av trädgården samtidigt. Föreningen har dessutom ett flertal grillar för medlemmarna att disponera.
Modern gemensam tvättstuga (2010) plus torkrum med mangel finns i huset liksom cykelrum och snickarrum. På vinden finns också en stor "torkvind" som fungerar som förråd.

Huset är byggt 1912-14 på uppdrag åt AGA. Totalt finns 17 lägenheter i föreningen.

Banvägen 21A

I vacker sekelskiftesfastighet i populära Brevik bjuds härlig sällskapsvåning med optimal planlösning om 135 kvm. Genomgående planlösning och upp till 4 sovrum. I det mycket trivsamma och generösa köket, där man har gott om arbetsytor och en generös matplats  flankeras av ett sovrum samt ett vardagsrum med balkong. Dessa tre rum ligger i fil med en härlig fri vy. Mot innergården ligger två väldisponerade sovrum och ett stort lyxigt badrum med badkar och dubbelhandfat, duschhörna och bastu. Om man har behov av ytterligare ett sovrum går det att återställa badrummet till ett rum. Golven är bevarade under klinkern. I det ursprungliga badrummet har man idag installerat en tvättstuga. I den välkomnande hallen finns det såväl en gäst wc som ett rymligt och inrett förråd. Tidstypiska detaljer som högt i tak, fiskbensparkett, kvistfria trägolv, eleganta spegeldörrar, stuckatur och stora, vackra, spröjsade fönster inger atmosfär.

2003/2004 Totalrenoverades lägenheten såsom eldragningar, golv, ytskikt, kök och badrum samt wc.

Förstklassig förening med synnerligen god ekonomi och alla stora renoveringar genomförda. Ett mycket eftertraktat boende två trappor upp i representativ fastighet med byggår 1912.

 

Allmänt om fastigheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Fakta

Pris
6 250 000 kr
Avgift
5 280 kr/mån
Adress
Banvägen 21A,
181 65 Lidingö
Område
Brevik
Storlek
Boarea: 130 Kvm
Antal rum
4 rum och kök
Våning
3
Hiss
Nej
Byggnadsår
1914