Värtavägen 39, Gärdet

Gärdet - Optimalt planerad hörnlägenhet med 3 sovrum - Garage i huset - Fri utsikt mot Gärdesfälten

Typ
Bostadsrätt - Lägenhet
Antal rum
5
Pris:
8 195 000 kr

Malin Thörn

Ansvarig Mäklare

Cecilia Mattsson

Reg. Fastighetsmäklare
Visning
  • Söndag 24/3 12:00 - 12:45

Med absolut bästa läge invid Tessinparken, ett stenkast från Gärdets grönska och med närhet till Karlaplan och Östermalmstorg, ligger denna väldisponerade 5:a. Hela lägenheten präglas av öppenhet och ljus med många fina originaldetaljer bevarade. Kök med öppen spis. Fri utsikt över Gärdets sportfält respektive Blanchegatan/Askrikeparken. Utmärkta kommunikationer och närhet till affär, restauranger, gym och trevliga promenadstråk på Gärdet och Djurgården

Planlösning

Välkommen till denna optimalt planerade hörnlägenhet om 94 kvm, 5 rok varav tre sovrum, vardagsrum samt matrum och stort kök med öppen spis. Lägenheten är omsorgsfullt renoverad med oljade ekparkettgolv samt nymålade ytskikt och fönster. Många fina originaldetaljer bevarade i lägenheten. Belägen med fri utsikt över Gärdet och Blanchegatan/Askrikeparken. Hela lägenheten ligger insynsskyddat och präglas av öppenhet och ljus.

Entré med vackert granitgolv och infällda spotlights. Bra avhängningsmöjligheter och gäst-wc i anslutning till hallen. 

Kök och generös matplats i öppenplanlösning med stora fönsterpartier mot Gärdet som ger en ljust och fint rum. Nyrenoverat och modernt kök (2018) i vitt med härlig öppen spis. Vitvaror i rostfritt som ugn och micro. Helintegrerad diskmaskin och kyl/frys. Fin bänkskiva i grå komposit med fina lampor ovan. Infällda spotlight i tak. 

Trevligt vardagsrum med vackra skjutdörrar. Fönster ut mot Gärdets grönområden. Vackra ekparkettgolv i hela lägenheten och vita platsbyggda elementskydd. 

Sovrum 1  med fint dova tapeter i ljust rosa och vitt. Sovrummet nås från hallen eller vardagsrummet.

Sovrum 2 med fint dova tapeter i ljusblått och vitt. Sovrummet ligger i anslutning till vardagsrum. Nås via en fin skjutdörr och har fönster med fri utsikt mot Blanchegatan. 

Masterbedroom i tyst och lugnt läge mot Blanchegatan. Fyra garderober med vita dörrar. Ljust och fint rum i vitt.

Helkaklat badrum med glasmosaik på golv och vitt kakel på väggar. Dusch, wc och tvättställ med vit kommod. Stor infälld spegel med snygga lampor ovan. Handdukstork och infällda spotlights i tak.

Separat gäst wc vid entré med mosaik, vita väggar och golvvärme.

Separat tvättavdelning med tvättmaskin från Electrolux. Vita skåp ovan för förvaring och ekbänk med bra avlastningsytor. I anslutning till tvättavdelningen finns även ett inbyggt skåp.

Föreningen

Föreningen upplåter 34 lägenheter med bostadsrätt samt 22 garageplatser med hyresrätt. Det finns källarförråd samt vindsförråd (vinden är inte exploaterad och kan sägas vara en dold tillgång i framtiden).
Föreningen har god ekonomi och inga planer på att ändra avgiften. Under 2016 amorterades 1.046.000:- på föreningens lån.

2006/07 - Stambyte, stammar och elstigar byttes

2009/10 - Fasadrenovering, inkl omläggning av taket och gjutning av nya balkonger inkl nya räcken

2019 - Renoveringsprojekt avseende tätning av garagegolvet har påbörjats
I övrigt inga större renoveringar planerade förrän om 2-3 år då trapphuset kommer att renoveras.

Föreningen har 22 garageplatser för uthyrning, kostnad av kr 1 500:- per månad. Hiss direkt från huset ner till garaget.

Omgivning

Utmärkta kommunikationer utanför dörren, T-Bana röd linje med stationen Gärdet i dess omedelbara närhet samt Karlaplans T-Bana inom några minuters promenad.

Gärdet är den vardagliga benämningen på den stadsdel som officiellt heter Ladugårdsgärdet. Stadsdelen ligger öster om och nordost om Östermalm. Ni bor i mycket attraktivt läge om ni vill upptäcka allt vad Stockholms innerstad har att erbjuda. Lägenheten har fri utsikt över Gärdet eller sportfältet som boende kallar det. Mycket aktiviteter som ridning, rasta hunden, spela fotboll eller tom Cricket och Amerikansk fotboll. På vintern finns skidspår med konstsnö och på sommaren finns Kampementsbadet med sina utomhuspooler. Tessinparken som ligger bakom huset erbjuder kaféer och picknick i det gröna. Efter en kortare promenad kommer man till underbara Djurgården.

Renovering lägenhet

2019 - Nyslipade golv

2018 - Nytt kök

2018 - Ny kommod, dusch och spegel i badrum

2018 - Tvättavdelning

Allmänt om fastigheten

Boendeform
Bostadsrätt - Lägenhet

Tv- internetutbud
Com hem

Energiprestanda
151kWh/m2,år kWh/Kvm och år

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Bostadsrätt

Uppvärmning
Fjärrvärme

Ventilation
Självdrag

Fönster
3-glas

Fakta

Pris
8 195 000 kr Högstbjudande
Avgift
4 270 kr/mån
Adress
Värtavägen 39,
115 29 Stockholm
Område
Gärdet
Storlek
Boarea: 94 Kvm
Antal rum
5 rum och kök, tidigare 4:a enligt fastighetsregistret
Våning
1 av 6
Hiss
Ja
Byggnadstyp
Bostadsrätt
Byggnadsår
1937