Mäklare:

ANNA SKI

  • Anna Ski är VD, Reg. Fastighetsmäklare. År 2015 etablerade hon egen verksamhet, Anna Ski Mäkleri. Den tar avstamp i mer än tio års yrkeserfarenhet och affärsidén att matcha rätt säljare med rätt köpare med hjälp av innovativa grepp på en utmanande marknad. Som nyutbildad fastighetsmäklare började karriären på Lidingöbaserade mäklarfirman Gadelius som då var relativt ny på marknaden. Anna gick vidare 2010 då hon startade Behrer & Partners med fyra andra mäklare men drömmen att driva eget har alltid funnits. Anna växte upp på västkusten, banden till Marstrand är fortfarande starka, och är i grunden entreprenör inom dotcom-branschen. Anna bor med man, tre barn och två hundar i Käppala.

  • Telefon: 070-736 36 86

CECILIA MATTSSON

  • Cecilia Mattsson är Reg. Fastighetsmäklare och civilekonom, medlem i Mäklarsamfundet. Cecilia utbildade sig till civilekonom på Stockholms universitet och arbetade därefter på SAS. Mäklaryrket lockade då hon, efter några år i innerstan, började leta efter hus på Lidingö år 2002. Den nya karriären startade på Gadelius där hon arbetade under många år för att sedan välja en ny väg inom branschen med sin tidigare kollega Anna. Cecilia menar att det som driver henne i det dagliga arbetet är förmånen att vara med då människor gör sitt livs affär. Cecilia är född och uppvuxen på Lidingö och har, med några få år i Stockholms innerstad, alltid varit ön trogen. Cecilia bor med sin man och vuxna barn i Bo. Somrarna tillbringar familjen i Fiskebäckskil.

  • Telefon: 070-209 64 86

MALIN THÖRN

  • Malin Thörn är Reg. Fastighetsmäklare och medlem i Mäklarsamfundet, utbildad vid Uppsala universitet och Gävles högskola. Efter att tidigare ha arbetat som flygvärdinna på SAS började Malin som mäklare på Lidingö år 2010. Efter flera år på Gadelius byter nu Malin spår till mindre och personligare Anna Ski Mäkleri. Malin har ett stort socialt nätverk och just den sociala aspekten framhåller hon som viktig i mäklaryrket – en god dialog med köpare och säljare är avgörande i en affär. Hon kommer ursprungligen från Östergötland, bor nu i villa i Bromma men Stockholmsrötterna finns på Östermalm. På fritiden njuter Malin av båtliv i skärgården tillsammans med familjen.
    .

  • Telefon: 070-496 03 16

CHARLOTTE MIÖEN

  • Charlotte Miöen är registrerad Fastighetsmäklare med examen från Luleå Tekniska Universitet och medlem i Mäklarsamfundet. Från första september 2020 ansluter Charlotte till teamet på Anna Ski Mäkleri efter att de senaste tre åren ha arbetat som Yuri Gadelius högra hand på Gadelius Fastighetsbyrå. Charlotte är lösningsorienterad och duktig på att sammanföra köpare och säljare till lyckade affärer. Hon är handlingskraftig och har ett stort kontaktnät på Lidingö. Sedan 2009 då familjen kom hem från fem års arbete i New York bor de i Islinge.

  • Telefon: 070-646 91 15

Team:

Team: